Skocz do zawartości
forest

Czy komuś udało się znaleźć hotkę?

Rekomendowane odpowiedzi

Moi drodzy, 

czy komukolwiek udało się przez internet znaleźć hotktę z którą stworzył trwały związek? Mam na myśli kogoś kto wyraźnie w ogłoszeniach szukał właśnie hotki. Szukam już dłuuugo i niestety na portalach typu bdsm itp wszystkie laski to totalne blachary a mi zależy na stworzeniu więźi.  Tu niestety wszystkie pytania zostały bez odpowiedzi a ogłoszenia pisałem już przeróżne i w odmiennej tonacji. Raz kulturalne, raz mniej, raz dokładne innym razem lakoniczne. Mam 28 lat i przyznam, że zaczyna mi się trochę śpieszyć w poszukiwaniach swojej odpowiedniej kobiety ;).  Powiem tylko, że jestem obecnie w związku ale mojej dziewczyny nie można nazwać choćby waniliową. Ona jest aseksualna choć urody jej nie brakuje  :(  Dajcie znać jak znaleźliście żywicielki swoich fantazji :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj,

ale kogo wlasciwie szukasz ? Zony ktora bedziesz sie dzielil z innymi ? Czy hot wife dla ktorej chcesz byc kochankiem ? Na czym ma polegac ten zwiazek o ktorym piszesz ?

Nie takiej nie znalazlem, nie wiem czy to dobry pomysl szukac zony przez internet. Ale poznalem przez internet kilka swietnych dziewczyn z ktorymi bylo goraco a iskry sypaly sie z oczu.

-c

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam żony choć oczywiście najpierw trzeba pobyć w związku. Związek o jakim myślę to cuckold-femdom. Szukanie, żony przez net to w sumie jak szukanie w realu. Trzeba pobyć ze sobą, żeby zobaczyć czy wszystko gra a ponieważ nie jestem typem towarzyskiego imprezowicza to znalezienie kobiety jest dla mnie dość trudne. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem co masz na myśli jednak głównym problemem jest to, że w moim odczuciu większość kobiet jest waniliowa (chcę się mylić).  Dla tego właśnie pytam czy komuś udało się stworzyć związek od razu znając pewne fantazje i upodobania. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tylko, że jestem obecnie w związku ale mojej dziewczyny nie można nazwać choćby waniliową. Ona jest aseksualna choć urody jej nie brakuje :(

Powiem tylko, że powyższe na pewno nie zachęci. ;)

Takie "wyjście awaryjne"?

Pytam, bo próbuję rozkminić po co zawracasz głowę dziewczynie, która Ci nie odpowiada i z którą nie zamierzasz związać się na serio, jak wynika z dalszych postów.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szukaj, drugiego człowieka. Poznaj go a potem razem przejdźcie  drogę poprzez femdom do hot wife.

Obawiam się, że proponujesz podejście do tematu od złej strony, bo kobieta wcale nie musi mieć ochoty na przechodzenie takiej drogi. Ba, znakomita większość kobiet nie widzi dla siebie takiej ścieżki - chcą klasycznego związku. Przez to jednymi z podstawowych problemów na forum są "ja chce, a żona nie" czy "jak ją namówić?". Forest ma sprecyzowane potrzeby i do ich realizacji dąży, ale w tym przypadku znalezienie właściwej życiowej partnerki jest jak podwójna wygrana na loterii.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dajcie spokój koledze.

Jakby na forum hodowli jedwabników z prowincji Syczuan napisał że szuka kobiety która podziela Jego zainteresowania to śmiem wątpić czy kogokolwiek by to obeszło negatywnie.

Pomijam kwestie aktualnej partnerki, ale mało to związków że miłość jest jak odległość z serwera tego forum, na Madagaskar?

Powodzenia w szukaniu oczywiście, i nie omieszkaj dać znać jak znajdziesz :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale sądzisz, że takim wpisem znajdzie HW? 

Jeśli tak uważa, to chyba nie ma pojęcia o czym pisze. Od 28 faceta chyba należy wymagać choć odrobiny dojrzałości. On szuka żony która ma być HW a nie przedmiotu ze sklepu lub prasy ogłoszeniowej, która nazywa się HW. Jeśli spłycił to tak jak spłycił swój post, to zostają mu tylko blachary i gruby portfel.

Nie wiem czy znajdzie, bo to raczej nie ogłoszenie, a chęć wyrzucenia z siebie frustracji. Dla mnie jego podejście jest ok, bo stawia sprawę swoich preferencji łóżkowych jasno. Uważam, że tak zakomunikowane warunki brzegowe na samym początku mogą zaoszczędzić obu stronom sporo czasu.

Z czysto technicznego punktu widzenia, przypuszczam, że stworzenie związku i uzależnienie kogoś od siebie może prowadzić do większej "skuteczności" w przemianie partnerki w hotwife, ale mnie to emocjonalny szantaż i nieszczerość intencji.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W zasadzie oboje obecnie szukamy sobie kogoś. To nie tyle, że jesteśmy ze sobą a raczej ze sobą mieszkamy. W sumie źle to opisałem. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Forest ma sprecyzowane potrzeby i do ich realizacji dąży, ale w tym przypadku znalezienie właściwej życiowej partnerki jest jak podwójna wygrana na loterii.

A głównym kryterium jest ultimate cuckold.

Dajcie znać jak znaleźliście żywicielki swoich fantazji :)

Mnie zastanawia co - emocjonalnie - może zaoferować facet, który szuka "żywicielki swoich fantazji".

Niby mówi o więzi, ale podejście do obecnej partnerki i powyższe określenie przyszłej jakoś - w moim odczuciu - nie świadczy o chęci nawiązania więzi, a o spełnieniu, za wszelką cenę, SWOICH fantazji.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...