Skocz do zawartości
forest

Czy komuś udało się znaleźć hotkę?

Rekomendowane odpowiedzi

Mi udało się poznać  uległą,szkoda tylko że musiało się skończyć, ale  na samą myśl mam ciary 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Godzinę temu, wisiengm pisze:

Podłączam się do pytania :D

Nie. Bo to forum obsługuje 5 osób podszywając się pod 400 aktywnych użytkowników. Bawimy się tak z nowymi zarejestrowanymi. Taki fetysz - kumasz? :D

Na spotkania zakładamy peruki. Lub też gramy role różne - ja najczęściej na kawę zapoznawczą idę w lekko utytłanych dresach a dupę wypycham jaśkiem.

Nikt mnie nie chciał gdy grałam rolę kochanka. Stąd moja opinia. Moich dwóch eks mężów mówiło, że ponoć świetnie całuję. Jednak nie dane było mi to zweryfikować z hotką.

:facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, wisiengm pisze:

1 godzinę temu, iko pisze:

Nie. Bo to forum obsługuje 5 osób podszywając się pod 400 aktywnych użytkowników. Bawimy się tak z nowymi zarejestrowanymi. Taki fetysz - kumasz? :D

Na spotkania zakładamy peruki. Lub też gramy role różne - ja najczęściej na kawę zapoznawczą idę w lekko utytłanych dresach a dupę wypycham jaśkiem.

Nikt mnie nie chciał gdy grałam rolę kochanka. Stąd moja opinia. Moich dwóch eks mężów mówiło, że ponoć świetnie całuję. Jednak nie dane było mi to zweryfikować z hotką.

:facepalm:

Mało tego... Mi się czasem ta nasza intryga wymyka spod kontroli. W efekcie czasem piszę, że ja się z kimś spotkałem a czasem, że to moja żona się spotyka. Na szczęście administracja o tym pomyślała i po pierwsze dla tych co się gubią czasem i nie wiedzą czy są kochankami czy rogaczami utworzyli preferencje "bulla" a po drugie możesz wykupić Vipa i nie widać kim jesteś. No chyba, że wejdziesz w szczegóły użytkowników co podobno można zrobić ale nikt chyba nie próbował aż takich szaleństw tutaj.

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
58 minut temu, Wichura pisze:

dla tych co się gubią czasem i nie wiedzą czy są kochankami czy rogaczami utworzyli preferencje "bulla"

Wichura... No po prostu w punkt!! ❤️

59 minut temu, Wichura pisze:

a po drugie możesz wykupić Vipa i nie widać kim jesteś

Uuughh, jak mię to osobiście wkierwia! 

59 minut temu, Wichura pisze:

No chyba, że wejdziesz w szczegóły użytkowników co podobno można zrobić ale nikt chyba nie próbował aż takich szaleństw tutaj.

Tu się mylisz, ja czasem się tak daleko zapuszczałam :P Acz obecnie (w czasach under construction) ta funkcjonalność jeszcze nie powróciła. 

3 godziny temu, wisiengm pisze:

Ale zauważyłeś, że autor wątku szuka partnerki do związku? 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
45 minut temu, Modliiishka pisze:

Acz obecnie (w czasach under construction) ta funkcjonalność jeszcze nie powróciła. 

I nie powróci. Nie będzie już listy VIP publicznie widocznej. Była ona wyłącznie po to, by każdy VIP mógł sobie sprawdzić ile mu jeszcze pozostało do końca, a inni mogli sprawdzić jego Grupę. Teraz, każdy VIP ma przy swoim "brylancie" status usługi i wie ile ma dni do końca jeśli tam sobie pogmera myszką, a Preferencje VIPów są trwale ukryte na czas trwania subskrypcji.

Pomówmy jednak o istocie tematu, nie zamieniajmy go w techniczny topik o bebechach ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...