Skocz do zawartości
forest

Czy komuś udało się znaleźć hotkę?

Rekomendowane odpowiedzi

Kobietom ZAWSZE i WIELOKROTNIE trzeba to powtarzać.

Tylko wtedy, gdy się NAPRAWDĘ TAK MYŚLI (że jest wyjątkowa).

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podbijam temat, od dłuższego czasu jestem singlem, ale mega podoba mi się wizja bycia rogaczem i mieć hotkę.

Pytanie tylko jak ją znaleźć i gdzie szukać?! :(

Tutaj, na forum? 

Nie wróżę sukcesu. Szukaj kobiety, która Cię interesuje, a może się okaże, że seksualnie się dogadacie w temacie? Może zechce poeksperymentować?

A jak się nie dogadają seksualnie i nie będzie chciała eksperymentować (co jest wybitnie w przypadku kobiet prawdopodobne) to on ma iść w długą? Nieważne czy któreś z nich się już zdążyło zaangażować? 

Zacytuję jeszcze samą siebie, z tego wątku, sprzed 1,5 roku:

Forest, dobrze, że szukasz "od dupy strony", bo rady, które padały w tym wątku, żebyś najpierw był z kobietą w związku waniliowym, a potem przeszedł z partnerką drogę do ultimate to, moim skromnym zdaniem, są o kant dupy. Pełno na tym forum jest wątków panów, którzy "zmuszają" prośbą, perswazją, może wręcz groźbą, swoje partnerki do wcielenia w życie ich fantazji. Usiłują nakłonić swoje żony, albo pytają forumowiczów o rady, jak to zrobić czy też upewniają się czy może już sytuacja ma jakikolwiek potencjał. Dla nich to dopiero musi być frustracja, a dla mnie z kolei jest to żenujące i deprymujące. Ale każdy dąży do celu po swojemu. I właśnie w jednej kwestii miałeś bardzo dużo racji - znakomita większość kobiet jest waniliowa. Szukanie  w realu to utopia. Zawsze powtarzam, że jeśli znalazłabym rogacza, w jakimś neutralnym, fizycznie istniejącym miejscu to natentychmiast popierdalam do kolektury i kupuję kupon lotto, bo to musiałby być jakiś na maksa szczęśliwy dzień w moim życiu. I skoro nieszczęścia chodzą parami to może szczęścia też, a zatem jeśli bym trafiła na rogacza to może i kilka baniek polskich złotych trafię Na pocieszenie Tobie napiszę, że w drugą stronę też nie jest kolorowo. MałaMi założyła taki temat: "Problemy z rogaczami" - polecam lekturę, jeśli jeszcze Cię tam nie było.  Za to za tę obecną partnerkę (czy jakkolwiek ją nazywasz) to Ciebie też zrugam. Szukasz żony to wyklaruj obecną sytuację osobistą. Od siebie dodam, że takie akcje działają na mnie, jak płachta na byka. Wkurwiam się ciężko, gdy pisze do mnie koleś, że ma żonę/partnerkę (jeden pies), ale nie może się przy niej realizować. Co to, postawa w stylu nie puszczę się jednej gałęzi póki nie trzymam się następnej?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak ;)

Nie zrozumiałeś Modlishki - ona Ci radzi szukać na forum :)

bo "większość"  potencjalnych kochanków ma ten sam problem co moja kochana wifi

:zdziwko:

A zdradź, jaki.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zrozumiałeś Modlishki - ona Ci radzi szukać na forum :)

Aaa o to chodzi, no to właśnie szukam, ale ciężko z tym :(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aaa o to chodzi, no to właśnie szukam, ale ciężko z tym :(

Znam tu takie panie, które szukają rogacza. Także pozostaje błyskać, ogłaszać, podpytywać, podszczypywać flirtując, nie chować się i nie czekać z boku. Tyle.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znam tu takie panie, które szukają rogacza. Także pozostaje błyskać, ogłaszać, podpytywać, podszczypywać flirtując, nie chować się i nie czekać z boku. Tyle.

Zapamiętam te słowa :)

A Ty? Może? Szukasz czy już masz kogoś? ;>

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapamiętam te słowa :)

A Ty? Może? Szukasz czy już masz kogoś? ;>

Podpowiedź - w profilu każdego użytkownika znajduje się rubryka "status związku".

Obyś teraz wiedzony radą nie pytał każdej kobiety na forum, czy czasem nie poszukuje rogacza...

Lula.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podpowiedź - w profilu każdego użytkownika znajduje się rubryka "status związku".

Obyś teraz wiedzony radą nie pytał każdej kobiety na forum, czy czasem nie poszukuje rogacza...

Lula.

Faktycznie, ja u siebie na smartfonie przeglądam forum i na wersji mobilnej tego nie miałem, musiałem przełączyć na podgląd komputerowy. Pozdrawiam :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z boku

Zboku? To takie etykietowanie ludzi. Myślałem, że jako uczestnicy tego forum, jesteśmy dalecy od etykietowania i szufladkowania :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...