Skocz do zawartości
forest

Czy komuś udało się znaleźć hotkę?

Rekomendowane odpowiedzi

Rozmawiałeś z nią o tym?

Rozmawiałem. Składa się na to chyba wszystko, przeszłość, hormony, brak pewności siebie a nawet jak próbowaliśmy to ją bolało i wypychała mnie.

Ile ma podczas erekcji?

12cm.  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmawiałem. Składa się na to chyba wszystko, przeszłość, hormony, brak pewności siebie a nawet jak próbowaliśmy to ją bolało i wypychała mnie.

12cm.  

Na pierwsze to sexuolog, terapia itd.

Dać szansę kobiecie, bo z innymi może nie mieć szansy- brak cierpliwości albo powtórka negatywnych scenariuszy.

Może po to jesteś na jej drodze.

W przypadku drugiego dramatu nie ma.

12cm to bodaj dolny zakres u Polaków.

No chyba że makaron.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podbijam temat, od dłuższego czasu jestem singlem, ale mega podoba mi się wizja bycia rogaczem i mieć hotkę.

Pytanie tylko jak ją znaleźć i gdzie szukać?! :(

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, ja się zakochałam w pewnym piosenkarzu, jak miałam z 16 lat. Myślisz, że był zachwycony i spełniłam jego potrzeby emocjonalne?

no nie wyobrażam sobie, żeby było inaczej;-))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To proste, wystarczy znaleźć drugą taką Zuz... :lach:

I jak skończy 30, masz hotkę jak trzeba. :oki:

Naucz się, że kobiety są unikalne. Drugiej takiej jak Zuz nie znajdziesz. Przynajmniej tak trzeba kobietom mówić ;)

Podbijam temat, od dłuższego czasu jestem singlem, ale mega podoba mi się wizja bycia rogaczem i mieć hotkę.

Pytanie tylko jak ją znaleźć i gdzie szukać?! :(

A ja znam jedną 40stkę z Wro. Jest doskonałą kandydatką na Hotkę - nie jest zazdrosna, lubi seks, nie oczekuje by mężczyzna był zazdrosny, jest inteligentna.... tyle, że nie może sobie znaleźć faceta na stałe. Nie mówiąc o facecie bzykania...

Czyli to dowód na to, że problemy mają też kobiety

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Naucz się, że kobiety są unikalne. Drugiej takiej jak Zuz nie znajdziesz. Przynajmniej tak trzeba kobietom mówić ;)

Ojojoj, a my takie tępe dzidy... że tak, czy śmak trzeba nam mówić.

Jest doskonałą kandydatką na Hotkę - nie jest zazdrosna,

Większość hotek, które znam jest zazdrosna o mężów/TŻ-tów ;) A często nawet o kochanków.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

on

Qerwa machess, co to za pytanie? "Czy komuś udało się znaleźć hotkę?"      one w samo w sobie jest pejoratywne  dla tego forum, to nam się do tek pory nie udalo znależć "kochanka"  :facepalm:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bo "większość"  potencjalnych kochanków ma ten sam problem co moja kochana wifi

:zdziwko:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szukanie hotki do związku nie wydaje się głupie, ale przede wszystkim trzeba szukać kobiety, tak ja uważam. I zgadzam się z Diabliczką w tym temacie.

Jak już znajdziesz wolną hotkę, to wtedy sobie postanowisz, że się zakochujesz w niej i spróbujesz dopasować wszystkie inne sfery życia? Mam na myśli dopasowanie charakterów, pasje i masę innych rzeczy, które liczą się w związku.

Nie wróżę sukcesu. Szukaj kobiety, która Cię interesuje, a może się okaże, że seksualnie się dogadacie w temacie? Może zechce poeksperymentować?

No i... nie chciałbym być na miejscu obecnej partnerki. Pobędę sobie z nią, bo w sumie na razie innej nie mam, ale jak znajdę lepszą to niech spie... Niech pakuje walizki, mówiąc elegancko. No kurwa, świetne podejście, bardzo to zachęca do stworzenia związku z taką osobą.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ojojoj, a my takie tępe dzidy... że tak, czy śmak trzeba nam mówić.

Kobietom ZAWSZE i WIELOKROTNIE trzeba to powtarzać.

to nam się do tek pory nie udalo znależć "kochanka"  :facepalm:

Może słabo się staraliście

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...