Skocz do zawartości
forest

Czy komuś udało się znaleźć hotkę?

Rekomendowane odpowiedzi

Osobiście, mimo wszystko, nie podoba mi się ten obecny związek. Zarówno podejście do niego jak i to jak ten związek został przedstawiony. Nie chciałabym być potencjalną HW pakującą się w coś takiego. Osobiście to dla mnie brak szacunku do Kobiety, zarówno tej obecnej jak i tej przyszłej HW. Zmień podejście i szukaj Kobiety a nie HW. Szukaj po prostu Kobiety otwartej, mogą to być i portale tematyczne, ale patrz na Kobietę przez pryzmat Kobiety a nie potencjalnej HW. Żadna z nas nie chce być traktowana tak przedmiotowo, obojętnie w jakim wydaniu.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W zasadzie oboje obecnie szukamy sobie kogoś. To nie tyle, że jesteśmy ze sobą a raczej ze sobą mieszkamy. W sumie źle to opisałem.

Zrugano tu parę razy  autora wątku za "związek". A może po prostu mieszkają razem bo tak jest łatwiej opłacić rachunki i do tego w pakiecie  mają układ w typie  " friens with benefits".

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Popularność wątku przerosła moje oczekiwania :). Dziękuję wszystkim. Wieczorem jak wrocę z pracy to napiszę odpowiedzi bo chcę wyklarować Wam co i jak. Miłego dnia wszystkim :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

rady, które padały w tym wątku, żebyś najpierw był z kobietą w związku waniliowym, a potem przeszedł z partnerką drogę do ultimate to, moim skromnym zdaniem, są o kant dupy

Polubiłam Twój post za ostatni akapit, jednak prześledziłam cały wątek ponownie, sądząc, że coś mi umknęło i... jakoś nie widzę ani jednej rady, by Autor był najpierw w związku waniliowym. ;)

A może po prostu mieszkają razem bo tak jest łatwiej opłacić rachunki i do tego w pakiecie mają układ w typie " friens with benefits".

Może.

Ale jakoś ciężko mi wyobrazić sobie, by jakaś kobieta chciała pakować się w taki układ - jak między wódkę, a zakąskę. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przytoczę swój post który pojawił się w innym temacie:

Spotykałem się kiedyś przez krótki czas z dziewczyną.

Otwarta na wszystko, mowa o trójkącie- uśmiech od ucha do ucha i podsumowanie "fajne wrażenia".

Gdyby ktoś się z nią związał jako rogacz to zapewne byłaby szczęśliwa, bo lubiła penisy.

Klucz to znaleźć taką otwartą dziewczynę.

A gdzie szukać? Jak się jej pytałem skąd się u niej to wzięło- tańczyła w jakimś zespole i to pozwoliło jej przełamać się i nie mieć hamulców.

Czyli tancerki to dobry adres, oczywiście wszystko zależy od charakteru.

Rozmawiałem ze znajomym, który bardzo dużo kobiet obrócił i potwierdził.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przytoczę swój post który pojawił się w innym temacie:

Rozmawiałem ze znajomym, który bardzo dużo kobiet obrócił i potwierdził.

Muszę ten OT wstawić. Muszę!

Nick masz jaki masz. I piszesz, że kobiety się "obraca"?! Halo! Czy tu jakaś dwoistość natury jest? Czy ktoś nickiem przebieranki odstawia?!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Och, Iko! Czepiasz się! ;)

Gentleman zapewne myślał o koledze łyżwiarzu i piruetach, ewentualnie tancerzu. ;)

No dobra - te same słowa mi się na klawiaturę cisnęły! :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Och, Iko! Czepiasz się! ;)

Gentleman zapewne myślał o koledze łyżwiarzu i piruetach, ewentualnie tancerzu. ;)

No dobra - te same słowa mi się na klawiaturę cisnęły! :P

Siostrzyczkooooo :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Polubiłam Twój post za ostatni akapit, jednak prześledziłam cały wątek ponownie, sądząc, że coś mi umknęło i... jakoś nie widzę ani jednej rady, by Autor był najpierw w związku waniliowym.

Zou - Switch polecał rozpocząć od normalnego związku, a potem przejść dopiero przez drogę od femdom do hotwife. 

I nadal padają propozycje, żeby autor wątku szukał "normalnej" kobiety. A to się nie może udać, na co dowodem są właśnie dziesiątki wątków, założonych przez niedoszłych rogaczy sfrustrowanych brakiem współpracy partnerki.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ciekawy temat tak na wstępie.. :) Słowo waniliowy strasznie mnie wkurza w języku polskim, bo angielskim vanilla akceptuję, ale nie lubię takich zapożyczeń na siłę, mniemam że autor jest młodym człowiekiem, jak ja. :)

Wracając do tematu - sam szukałem chwilę/nie chwilę 'Hotki', tutaj, na czatach, innych forach, portalach i w realu i powiem szczerze, że tego czego ja szukam czyli normalnego związku połączonego ze zdradą 'z miłości' nie da się osiągnąć bez uprzedniego poznania i związania się z drugą osobą w sposób normalny. W mojej opinii nawet jeżeli da się stworzyć taki związek od początku nastawiony na cuckold to nie przetrwa on pół roku, nie wieszczę i nie życzę tego nikomu, ale wyrażam swoją subiektywną opinię, potrzeba czegoś więcej żeby to utrzymać.. chyba.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...