Skocz do zawartości
cuckoldzik

Ufff... jest dobrze :)

Rekomendowane odpowiedzi

Mam kobietę od ponad pół roku. Piękna i fantastyczna. Stopniowo wyrażałem siebie i dowiedziała się o moich rogaczowych upodobaniach. Reakcja ? SUPER ! Byłem w szoku. Powiedziała, że ją to kręci, że to świadczy o facecie, że jest pewny siebie skoro się na to godzi (co mnie zdziwiło). Jest bardzo ostra i hard. Wstępnie się zgodziła ale hmm... wolałbym stopniowo do takich czynów dochodzić. Myślicie, że dziewczyna która jeszcze nie jest żoną to dobre rozwiązanie na takie dalekie posunięcia czy to bardziej ryzykowne ;) ? To na prawdę może umocnić czy pogorszyć związek :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście nie mam takich doświadczeń, ale wydaje mi się, że to dobre rozwiązanie. Uważam, że zdecydowanie gorzej by było, jakby się dowiedziała o Twoich fantazjach, kiedy byłaby Twoją żoną, dajmy na to byłaby w ciąży, i nie bardzo by jej się to spodobało oraz doszłoby do rozpadu związku... Wydaje mi się, iż jak ustalicie zasady, zaczniecie spokojnie, powoli to jedynie to umocni Waszą relację i ten związek.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę wyjść na sceptyka, ale poznajcie się dobrze i swoje reakcje na wydarzenia, bo cuckold to nie bułka z masłem. :P

Ale powodzenia, ja też zaczynałam nie będąc żoną ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trudno jednoznacznie wypowiedziec sie o Twojej sytuacji. Obstawialbym jednak, ze lepiej jak wie teraz, poniewaz zobaczysz jak traktuje cuckold i wasze relacje. Jak bedzie ok to wezmiecie slub i bedziecie zyli dlugo i szczesliwie - czego Wam zycze. Jesli nie spelnicieswoich  oczekiwan, to sie rozpadnie, ale moze lepiej przed slubem niz po? Ja tak mysle. Tym bardziek, ze przeciez zdarzaja sie i kobietom i mezczyznom zdrady te niekontrolowane przed slubem, to lepiej jak wiecie o sobie i bedziecie sie razem spelniac. Zycze powodzenia  :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bedę sceptykiem. Cuckold to zabawa dla trwałych sprawdzonych związków, dla ludzi z doświadczeniem również emocjonalnym. To moje zdanie w którym utwierdził mnie nie dawny wątek założony przez kogoś z rozbitej dość młodej pary .

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,

mysle ze fakt ze masz watpliwosci juz powinien wystarczyc zeby przystopowac. Wroc do tego pomyslu kiedy bedziesz pewien ze tego oboje checie na 100%.

Powodzenia !

-c

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spotykałem się kiedyś przez krótki czas z dziewczyną.

Otwarta na wszystko, mowa o trójkącie- uśmiech od ucha do ucha i podsumowanie "fajne wrażenia".

Gdyby ktoś się z nią związał jako rogacz to zapewne byłaby szczęśliwa, bo lubiła penisy.

Klucz to znaleźć taką otwartą dziewczynę.

A gdzie szukać? Jak się jej pytałem skąd się u niej to wzięło- tańczyła w jakimś zespole i to pozwoliło jej przełamać się i nie mieć hamulców.

Czyli tancerki to dobry adres, oczywiście wszystko zależy od charakteru.

@cuckoldzik

Najlepiej na takim etapie określić swoje preferencje, niż później np. po ślubie urabiać żonę.

Najgorzej jak będzie to niezgodne z jej systemem wartości.

Cierpienie dla obojga.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...