Skocz do zawartości
Mooon44

Fantazja popełniona wczoraj

Rekomendowane odpowiedzi

Telefon zadzwonił. Odebrała.

- Możesz podejść na chwilę do mnie – głos w słuchawce był władczy.

- Już idę – odpowiedziała.

Chwilę potem już wchodziła do jego gabinetu. Stanęła naprzeciwko biurka a on obejrzał ja od góry do dołu. Szpilki których nie znosiła ale on jej kazał się przyzwyczaić. Nogi odziane w czarne pończoszki – zapewne ... miała całkowity zakaz noszenia rajstop. Krótka spódniczka powyżej kolan. Biała, koszulowa bluzka na guziczki a pod spodem jasny prześwitujący koronkowy stanik...też na jego polecenie.

- Ciężki dzień za nami ... możesz mnie i siebie trochę zrelaksować ... – na te słowa jej cipka poczuła lekkie mrowienie.

- ...ale mam dziś zebranie w szkole ...

- Żadnego ale! Zadzwoń do męża niech on idzie ty masz zostać po godzinach ...zrozumiano!

- Oczywiście – odpowiedziała natychmiast a jej cipka już zrobiła się mokra bo wiedziała co teraz nastąpi. Obeszła biurko on w tym czasie odsunął fotel tak aby mogła swobodnie się przed nim zmieścić. Ona stanęła w rozkroku pochyliła się mocno do przodu i oparła łokciami na biurku ... w takiej pozycji miała dzwonić do męża za każdym razem kiedy byli w jego biurze sam na sam ... lubił patrzeć na jej zgrabne nogi i tą sexy dupcię...najbardziej podniecał się na widok koronki wystającej spod spódnicy jak pochylała się głęboko w przód ...

Ona zaczęła wybierać numer  do męża a w tym czasie jego ręce rozpoczęły wędrówkę po wewnętrznej stronie ud ... dotarły do cipeczki...

- Cześć kochanie – osunął pasek skromnych stringów na bok

– Suchaj musze dziś trochę zostać w pracy – jego palce zaczęły pieścić jej muszelkę

– Mógłbyś iść na zebranie – wsunął w nią dwa palce

- ...na zebranie – powtórzyła ciężko wypuszczając powietrze, on zaczął regularnie posuwać już trzema palcami jej ociekającą sokami pizdeczkę

- ...tak muszę zostać – tłumaczyła się mężowi a on w tym czasie rozgrzewał jej cipkę do dalszej jazdy a miał dziś wielką ochotę przelecieć ją na maksa

- ... no co mam Tobie powiedzieć ... muszę zostać i tyle – on w tym czasie rozpiął rozporek i wyciągnął swojego członka który już był gotowy do dalszej jazdy...wstał i zarzucił jej spódniczkę wyżej ...

- ... no dobrze postaram się jak najszybciej wrócić ... pójdziesz ? – ona starała się nie pokazywać podniecenia w głosie a właśnie w tym momencie szef wsuną w nią swojego zaganiacza i rozpoczął rytmiczne posuwanie. Przytrzymała się biurka i bardziej wypięła tyłeczek aby miał lepszy dostęp do niej.

-...dobrze... kochanie ...będę jak ...najszybciej...-  nadal walczyła z podnieceniem a szef pragnął tylko ją bezceremonialnie posiąść podniecało go to jeszcze bardziej gdy tak rozmawiała ze swoim mężem będąc ordynarnie rżnięta

- dobrze ...musze kończyć .. do zobaczenia ...- zakończyła połączenie ...i zaczęła rozpinać guziki bluzki ...potem wysunęła swoje kształtne ale piersi na wierzch ... objęła jedna ręką i palcami szczypała już sutek.

- ...włosy ... proszę... – powiedziała między uderzeniami bioder szefa. On tylko na to czekał. Zwinął jej włosy w mały kok chwycił mocno i pociągnął do tyłu odrobinę zwiększając tępo rżnięcia.

- ... o tak ... jeszcze ... dziękuję ... – dymał w ją najlepsze a ona jeszcze mu dziękowała

- Dobra suczka z ciebie – i rżnął ja dalej

- Dziękuję ...

Gdy już czuł, że dochodzi odwrócił ja gwałtownie i pchnął na kolana. Ona tylko zdążyła rozchylić usta a już gorący męski członek wszedł w nie prawie po same gardło. Delikatnie się zakrztusiła ale zaczęła ssać go i drażnić języczkiem jak umiała najlepiej. Szef chwycił jej głowę i lubieżnie rżnął ją w usta.

- TERAZ SUCZKO! – wyrzucił biodra do przodu a ona zaczęła spijać życiodajny nektar z jego członka. Nie połykała ale zbierała go w ustach. Gdy skończył opadł ciężko na fotel ...

- Pokaż! – to krótkie polecenie sprawiło iż otworzyła usta i pokazała ile nasienia zdążyła zebrać.

- No to połykaj grzecznie! – na jego czach wszystko połknęła i oblizała językiem wargi.

- ...co niegrzeczna suczka musi jeszcze zrobić? – ona czekała na to i szybko zaczęła czyścić jego członka z wypływających resztek nasienia. Uwielbiała ten smak i lubiła gdy mężczyźni spuszczali się w jej usta...

Gdy ona dzielnie na kolanach czyściła laskę swojemu szefowi ...uchyliły się drzwi od gabinetu ...

- Wejdź proszę !

J

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niech zgadne............... maz przyszedl potwierdzic czy ma isc na to zebranie, czy zonka szefa z kanaplami  :mrgreen: ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...