Skocz do zawartości
Zeus

Hotel Azzun pod Olsztynem

Rekomendowane odpowiedzi

Trafiłem na relację, że to całkiem fajne miejsce, w którym czasem pojawiają się klimatyczni ludzie. Macie jakieś doświadczenia z tym miejscem? Może ktoś był i może opisać, czy warto tam się wybrać?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My byliśmy kilka razy. Miejsce fajne, klimatyczne, ale tylko podczas nocnego pływania, tj, w piątki i soboty w godz 22-00. W tym czasie cała strefa saunowo-basenowa zamienia się w strefę nagości, palą się tylko świeczki w różnych miejscach, więc jest dość swobodnie. Mimo wszystko Pani z obsługi non stop się kręci i dogląda, czy wszystko ok, więc na orgie rodem ze swingersklubów nie ma co liczyć. Jakieś robótki ręczne i ustne, spokojnie do ogarnięcia, szybkie bzykanie to już w zależności od ilości ludzi. Dobre na spotkanie zapoznawczo-rozpoznawcze.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...klimatyczni ludzie...

wybrzmiało co najmniej dwuznacznie  :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A więc byłem, sprawdziłem, co prawda ludzi mało było, ale było bardzo fajnie, wypoczynkowo, trochę nagości (w saunach). Za kilka miesięcy na pewno odwiedzimy ponownie, z noclegiem, bo różnica w cenie między 2 wejściówkami na basen a noclegiem z wejściówkami w cenie jest poniżej 100zł.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...