Skocz do zawartości
yes

Polskie, znane kobiety

Rekomendowane odpowiedzi

Jej buźka do mnie nie przemawia ale nóżki ma idealne!

Pieknie wygląda w rajstopkach :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@ yes no właśnie, perfekcja jak dla mnie w każdym ujęciu na fotkach. Idealne proporcje w budowie łydek, ud, bioder. Pupa jak marzenie. Niejeden zechciałby się do takiej "przyssać".

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzieś ją widziałem, figura bardzo ładna :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I to w TVP takie rzeczy :))) 

Filmik daje do myślenia aczkolwiek p. Gosia na mnie nie działa choć ładna i zgrabna z niej Kobieta! 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram przedmówcę.. Sexapelu nie mozna jej odmowic aczkolwiek nie dziala na mnie jakos specjalnie intensywnie..  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 26.05.2019 o 22:24, Adalbert pisze:

A z nieco starszych pań, Kasia Glinka też jest pociągająca

Katarzyna-Glinka-Feet-155274.jpg

Katarzyna-Glinka-Feet-1073182.jpg

Katarzyna-Glinka-Feet-1759820.jpg

Byłem zaręczony z jej kuzynką. Do ślubu ostatecznie nie doszło i Kasi osobiście nie poznałem, czego bardzo żałuję.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani Magdalena Boczarska to moja absolutna Boginii przed którą padłbym na twarz i błagał o zostanie niewolnikiem. Gdy w zeszłym roku wisiały ogromne reklamy Apartu z panią Magdaleną, był to pierwszy raz gdy nie przeszkadzały mi reklamy wielkoformatowe w przestrzeni mojego miasta.

3bc10960dc2f9f667e74b15c4b09ff26.thumb.jpg.b5d3522d27f3c1fb6f382793021c59df.jpg

boczarska_header_photo.thumb.jpg.a7b34d09fea9705498c1fc6217cffba0.jpg

000H3KQV8C014KJ0-C122-F4.thumb.jpg.cc43e2ab444576b89a2e3de0bf77383b.jpg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...