Skocz do zawartości
yes

Wiecej nasienia

Rekomendowane odpowiedzi

I jest faktycznie jest tak, że gdy chodzę cały dzień nakręcony, i jeszcze dodatkowo się nakręcam, oglądam filmiki, czytam opowiadania itd, podtrzymuję ten stan podniecenia ale nie pozwalając sobie na orgazm, to później jak już jest wytrysk to jest tego mega mega dużo, w porównaniu do standardu. Czyli tak jak by jajka produkowały szybciej w stanie podniecenia.

A wiec jednak "chwilowa" wstrzemiezliwosc moze miec i swoje zalety ? :) 

Chyba warto to wlaczyc do programu dla pan ?

Rzadziej ale mocniej skoro amunicja ograniczona ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak się składa, że mam bardzo duże wytryski. Każda partnerka zwracała na to uwagę („O boże! Masz tego tyle, że wyglądam jakby się na mnie zlało trzech facetów!”).

Nie do końca wiem, czy mogę Ci dać jakąś sensowną radę, bo miałem tak od zawsze, więc to chyba kwestia genetyki. Jednak gdybym miał wskazać u siebie jakieś odstępstwa od normy, w których ewentualnie możnaby upatrywać źródła takiego efektu, byłyby to:

• Nie marnowanie nasienia masturbacją. Inni już o tym wspominali w wątku.
  • Coś na kształt tantry w wersji minimalnej. Chodzi o kumulowanie paru orgazmów w jeden. Dochodzisz kilkukrotnie do granicy wytrysku i się wstrzymujesz. Po tym robisz jeden wielki finał.

Tyle ode mnie.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, w takim razie przestane walić konia codziennie bo chyba w tym tkwi problem ;)

Tylko jak z tym żyć panie premierze jak co dzień sa jakieś bodźce które chcesz rozładować...

Powstrzymam sie kilka dni i dam znac ;)

Dzieki wszystkim za odpowiedz

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powstrzymam sie kilka dni i dam znac ;)

Podpowiem jeszcze jak otrzymac najlepszy rezultat.

Otoz czasowa wstrzemiezliwosc to jedno a drugie to przed planowanym wytryskiem dwa trzy razy dojechac z podnieceniem prawie do maxa ale nie dopuscic do wytrysku i pozwolic na obnizenie podniecenia (zajac sie np sprawami finansowymi)

Potem za godzinke znowu podjechac w gore i znowu to samo . Jak dasz rade tak 3 razy to bedziesz mistrz.

Ale czwartego razu juz nie wytrzymasz i ilosc wytrysku napewno Ciebie zaskoczy. Potem bedziesz kaputt.

Ale bedzie super!

To samo polecam w realu. Najpierw gry wstepne i takie tam ale pod kontrola, nie do konca. Trudne ale mozliwe.

Potem powtorka z rozrywki itd. Dziewczyny nie zaniedbywac i trzymac caly czas na ogniu.

Patelnia jest zawsze do dyspozycji.

Chodzi tutaj o wytrenowanie samokontroli.

Powinienes dojsc do momentu gdzie tylko sila woli bez zadnej stymulacji decyduje czy nastapi wytrysk czy nie.

Ja to wyprobowalem z bardzo dobrymi rezultatami.To sa techniki yoginow i takie tam. Funkcjonuja.

Ale potrzeba czasu. Polecam.

Sa tez inne techniki i jak bedziesz juz tak daleko to znowu chetnie podpowiem.

Samo bicie konia na postoju tylko go meczy , on potrzebuje troche rozrywki i czasami spokoju.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym biciem konia co dziennie troche żartowałem ale faktycznie nasienie jest czasem nadarmo przelewane i moze trzeba troszkę nad tym poćwiczyć ;) dzieki

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sprobuj 'edgingu' polega to na tym ze kiedy prawie ze dochodzisz odpuszczasz ze stymulacja, czekasz chwile i znowu, tak kilkanascie, kilkadziesiat razy jak masz silna wole .:) Sperma wtedy staje sie rzadsza ale jest jej na prawde duzo, przynajmniej ja tak mam pomimo niezbyt duzych magazynkow... :P Raz po takiej sesji strzelilem 10 razy na odleglosc pol metra, doznania przy tym nie do opisania, bo kazdy strzal to fala przyjemnosci.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

polega to na tym ze kiedy prawie ze dochodzisz odpuszczasz ze stymulacja, czekasz chwile i znowu,

Zastanawiam sie jaka to ma byc roznica w stosunku do techniki opisanej przeze mnie powyzej ? Chyba nie ma zadnej .

Ale ciesze sie , ze opisana technika cieszy sie powodzeniem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sprobuj 'edgingu' polega to na tym ze kiedy prawie ze dochodzisz odpuszczasz ze stymulacja, czekasz chwile i znowu, tak kilkanascie, kilkadziesiat razy jak masz silna wole .:) Sperma wtedy staje sie rzadsza ale jest jej na prawde duzo, przynajmniej ja tak mam pomimo niezbyt duzych magazynkow... [emoji14] Raz po takiej sesji strzelilem 10 razy na odleglosc pol metra, doznania przy tym nie do opisania, bo kazdy strzal to fala przyjemnosci.

Mi sie zdarzylo ze tak sie spuscilem ze w oko zonie trafilem[emoji12]

Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A weź tak odpuszCzaj sobie kilkanaście razy... Masakra

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Krochmal :-D

Dodatkowa zaleta krochmalu jest jego właściwość usztywniajaca po wyprasowaniu ale zapewne nie przez przypadek usztywnia sie w ten sposob tylko tkaniny ;)))

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...