Skocz do zawartości
Zeus

Witam wszystkich elastycznych seksualnie

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję za powitania, obiecuję być stosunkowo grzeczny. :D A do piekła z Diabliczką wstąpiłbym z przyjemnością, na chwilę, na kawę, a potem zabrałbym Cię do raju. :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj Zeusie ponownie, nie będę dociekał gdzieś się szwendał jak Cię tu z Nami nie było :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

na Olimpie szczytował

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

_nikt_cie, witaj, kopę lat, byłem, ale nie tu. Ktosiu, troszkę się szczytowało, nie powiem, że nie, ale i tak jakoś mi mało...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

_nikt_cie, witaj, kopę lat, byłem, ale nie tu. Ktosiu, troszkę się szczytowało, nie powiem, że nie, ale i tak jakoś mi mało...

a to kurna żałować nam trzeba bo bywałem we Twoich stronach :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj , Olimp jak stał tak stoi;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, nigdy go Olimpem nie nazywałem...

Wysłane z aplikacji Cuckoldplace Red

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...