Skocz do zawartości
Zeus

Witam wszystkich elastycznych seksualnie

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!!!

Jestem na tym forum z różnymi przerwami już od ponad 2 lat, a tu okazało się, że się poprawnie nie przywitałem... tak więc nadrabiam zaległości i oto jestem!

Trochę o mnie... 40 paro letni, rogacz i kochanek, przy czym stwierdziłem doświadczalnie, że rola rogacza sprawia mi większą radość, choć i bycie kochankiem daje wiele przyjemności. Doświadczenie... na różnych forach tematycznych od 10 lat, cuckold praktykuję od ok. 8 lat, choć ostatnio temat trochę ucichł. Bywałem na zlotach (z innego forum) i poznałem osobiście sporo osób, ale Waszych nicków (oprócz kilku) niestety nie kojarzę, może któreś z Was kojarzy mnie?

Poprzednio moja aktywność tu była trochę ospała, ale obecnie obiecuję być bardziej zauważalnym.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Przeczytaj ten poradnik by dowiedzieć się, jak aktywować usługę ZK CZAT na komputerach typu desktop. W chwili, gdy wygaśnie Twoja subskrypcja VIP, pamiętaj o grupie preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej późno, niż wcale. ;)

No i - oczywiście - witaj oficjalnie :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oooo.... ja jestem elastyczna  :indians:  :indians:  :indians: ale tylko seksualnie  :splashface:

Kłamczucha :lach:

Widziałam Twoje stopy :P

Cholera, ale określenie mi się podoba! :D

Nie jesteśmy rozwiązłe, drogie Panie, jesteśmy elastyczne seksualnie! :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kłamczucha :lach:

Widziałam Twoje stopy :P

Ej... :P ale że co z nimi :P no ja tam tylko joga.... czasami.... i tyle z mojej elastyczności .... :P a w życiu to już wcale  :facepalm: uparta i wredna oślica  :splashface: no jakaś Diablica wcielona  :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Terefere, nie kokietuj! :P

Swoją drogą - Zeusa (czyli boga) wita Diablica, hehe... ;)

Takie rzeczy to tylko na TYM forum :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

aaaaaaaaaaa..... zapomniałam o najważniejszym  :facepalm:

Witam Cię Zeusie, najwyższy z Bogów  :bukiecik: yyyy....  bądź grzeczny (w naszym znaczeniu oczywiście :mrgreen: ) bo strącę Cię prosto do piekła  :redevil:  :redevil:  :redevil:  :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziewczyny, wy śpicie czasami? :)

Z tą elastycznością to nie chodziło mi tylko o sprawność fizyczną, raczej o tych, których zwoje mózgowe są tak zakręcone, że nie ogranicza ich nic poza wyobraźnią... A tą macie raczej wybujałą. :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Są tacy, którzy witają się nawet po pięciu, albo i siedmiu latach, więc nie jest to dla mnie zaskoczenie. Ocalałeś, bo miałeś na koncie więcej niż kilka postów :) Zatem skoro już ocalałeś a nawet się aktywowałeś, to witaj i życzymy owocnych dyskusji!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...