Skocz do zawartości
kobiecy_fan

Żona Live

Rekomendowane odpowiedzi

Oboje z żoną kręcą nas zabawy we troje. Czy to z kobietą czy z mężczyzną i zasadniczo tylko wspólne zabawy leżą w kręgach naszych zainteresowań. Niemniej jednak co jakiś czas wraca do mnie niczym bumerang taka oto fantazja:

Jestem w delegacji (dużo podróżuje) i jak zwykle po południu kiedy melduje się w hotelu dzwonie porozmawiać z żonką. Zdajemy sobie wzajemne relacje z przebiegu dnia, ale tym razem żona jest podekscytowana. Mówi, mi że ma dla mnie niespodziankę i że liczy że będę z niej zadowolony. Mówi, że musi się przygotować i prosi żebym wziął prysznic i był gotów do dłuższej rozmowy na kam o godzinie 20.00. Jestem zadowolony bo nie raz próbowałem żonę namówić na wspólną zabawę na kamerkach kiedy jestem w delegacji no i proszę doczekałem się. 

Oczywiście zwarty i gotowy o godzinie 20.00 czekam przy komputerze na wiadomość lub telefon od żony. Dostaje e-mail w którym jest tylko link. Od razu widzę, że prowadzi do znanego i popularnego portalu dla par i singli. Klikam w link i doznaje szoku, transmisja trwa już od pewnego czasu i jest publiczna. Żona pieści obnażone piersi, ku uciesze zgromadzonych. Uderza mnie fala podniecenia pomieszanego z zazdrością ale czytam z wypiekami komentarze na temat jej wdzięków oraz opisy co panowie chcieli by robić z jej obfitym biustem. Zaczynam sam się powoli pieścić. Otrzymuje od żony wiadomość:

- I jak podoba się niespodzianka?

-Tak, bardzo.

-No to zaczekaj dalej. Miłej zabawy kochanie.

Kontakt się urywa. Ja się coraz bardziej podniecam, żona się rozkręca, aż nagle kolejny szok. Na ekranie pojawia się dodatkowa para rąk. Męskich rąk które od tyłu zaczynają pieścić piersi żony. Ja dochodzę po raz pierwszy tego wieczoru …

Ot taka dziwna fantazja bo na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie, że żona bawi się z kimś bez mojego udziału.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...