Skocz do zawartości
Diabliczka

Hotki, jakich Rogaczy chowacie w domu :) ?

Rekomendowane odpowiedzi

Może dlatego mam wrażenie, że dobrymi, potrafiącymi zgrać się z parą kochankami, są Ci, którzy sami noszą w sercu znamię rogacza (bulla).

o to to to to!

Piękne słowa:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nadal jestem dominujący i cała zabawa przebiega pod moje dyktando :)

Czyli z pewnością nie jesteś switchem. ;)

Sam nie wiem czy jestem kochankiem, rogaczem,

Jeśli bywasz po obu stronach - jesteś bullem, to proste.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czym się różni kochanek od bulla?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, nie przeczytało się grup preferencji? ;)

Kochanek działa tylko w jedną stronę. ;)

Bull jest i zdradzającym, i zdradzanym.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, nie przeczytało się grup preferencji? ;)

Kochanek działa tylko w jedną stronę. ;)

Bull jest i zdradzającym, i zdradzanym.

Wiesz, co forum to trochę inne definicje, a spotykałem jeszcze tak szczegółowe, że trzeba było cyferki dostawiać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, nie przeczytało się grup preferencji?

Najrzadziej używana przez mężczyzn rzecz to instrukcja ;) Chyba coś w tym jest ...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój Rogacz jest przystojny, nie ma brzuszka i zdecydowanie coś tam w spodniach ma :P

No pojechałaś z tym przystojny :P, w spodniach zazwyczaj 2 nogi mam ;), a brzuszek da się wciągnąć :P
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No pojechałaś z tym przystojny :P, w spodniach zazwyczaj 2 nogi mam ;), a brzuszek da się wciągnąć :P

Muszę Cię trochę podtuczyć bo spodnie z dupy zaczęły Ci spadać. Dobrze, że z przodu mają się na czym zatrzymać :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie! Po amerykańsku proszę brać prawdziwe żon oceny na klatę. Ładnie podziękować i dumnym być z relacji.

Biada tym co jeden schemat w postrzeganiu rogacza mają. Przecież kochanek kochankowi też nie równy ;)!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rogacz przyjacielem kochanka jest i basta i wara od szkalowania rogaczy :klaszcze:

Chyba że jest to element gry / sytuacji. Lub też na wyraźne życzenie szkalowanego. To ok a tak to wara!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...