Skocz do zawartości
Diabliczka

Hotki, jakich Rogaczy chowacie w domu :) ?

Rekomendowane odpowiedzi

Kochane Panie,

W dyskusji w wątku "Oto ja" uwypuklił się pewien stereotypowy obraz Rogacza jako zaniedbanego uległego niedojdy z kompleksami który w mojej opinii jest krzywdzący i nieprawdziwy. 

Czy fakt, że nasz ukochany jest Rogaczem oznacza od razu, że nie ma nic w spodniach i ma brzuszek? Czy fajna sylwetka i dobry sprzęt skreślają go z listy Rogaczy? Czy Hotki są tylko w związkach gdzie Rogacz jest uległym safandułą i nie potrafi zaspokoić Kobiety? Idąc tą drogą każdy Kochanek powinien mieć super ciało i ogromny sprzęt.... ale czy tylko tacy mężczyźni zostają naszymi Kochankami?

Pytanie skierowałam do Hotek bo one obiektywnie odpowiedzą jak wyglądacie Panowie ;) Dla Was zawsze jest za dużo na brzuchu i za mało w spodniach :P Jeżeli jednak jakiś Rogacz zechce zabrać głos (lub Kochanek) to będzie mi bardzo miło :)

Uważam, że ile związków tyle odmian Rogaczy. Mój osobisty ani nie jest uległy ani nie jest ciapowaty ani z brzuchem i bez sprzętu.... a jednak jestem Hotką a on czerpie z tego przyjemność. 

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W dyskusji w wątku "Oto ja" uwypuklił się pewien stereotypowy obraz Rogacza jako zaniedbanego uległego niedojdy z kompleksami który w mojej opinii jest krzywdzący i nieprawdziwy.

Ten "model" wraca jak bumerang.

I do - pardon - zrzygania powtarzamy, że rogacz wcale nie musi być uległy i niezbyt hojnie obdarzony.

Czy fakt, że nasz ukochany jest Rogaczem oznacza od razu, że nie ma nic w spodniach i ma brzuszek?

Absolutnie nie!

Znam wielu rogaczy o świetnej sylwetce, a galerie świadczą o tym, że wielu ma się czym pochwalić tym, co chowa w spodniach. :P

Czy fajna sylwetka i dobry sprzęt skreślają go z listy Rogaczy?

Nie.

Czy Hotki są tylko w związkach gdzie Rogacz jest uległym safandułą i nie potrafi zaspokoić Kobiety?

Nie.

Idąc tą drogą każdy Kochanek powinien mieć super ciało i ogromny sprzęt.... ale czy tylko tacy mężczyźni zostają naszymi Kochankami?

Nie.

Pytanie skierowałam do Hotek bo one obiektywnie odpowiedzą jak wyglądacie Panowie ;) Dla Was zawsze jest za dużo na brzuchu i za mało w spodniach :P

Eeeee, nie zawsze. :)

Mój osobisty ani nie jest uległy ani nie jest ciapowaty ani z brzuchem i bez sprzętu.... a jednak jestem Hotką a on czerpie z tego przyjemność.

Przybij piątkę! :D

A i tak jutro, pojutrze za miesiąc ktoś wyskoczy z tekstem typu: "rogacz to musi...*"

* wstawić dowolnie, co "musi". ;)

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ja się cieszę, że u mnie nie ma takiego problemu... Nie odstaję od stereotypu to i nie spotykam zaskoczonych spojrzeń i nikt mi nie mówi, że robię/wyglądam źle...

Gruby, z małym ptakiem, nieśmiały i ciapowaty - ideał wprost :)

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Leżę i kwiczę :lach:

I pewnie każdy, kto Pushka zna. :D

Jeszcze napisz, że mały :D

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żadnego z rogaczy których znam nie mógłbym określić stereotypami z pierwszego postu. Byli albo normalni albo wręcz przeciwstawieniem tych stereotypów. Od normalnych mężów wyróżniał ich tylko zachwyt i błogostan z oglądania żon doprowadzonych do ekstazy przez kochanków. Oczywiście mogą być rogacze w pełni zgodni z pierwszym postem, ale to chyba głównie rogacze UC.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Leżę i kwiczę I pewnie każdy, kto Pushka zna. Jeszcze napisz, że mały

Ej, gruby jestem. Mojego ptaka chyba nie widziałaś :P. Nieśmiały i ciapowaty też jestem, tylko jak się spotykamy to ja zawsze po alkoholu :D

No i do kompletu to uległy jestem :P

nie żałuj, tylko poznaj, bo to zajebisty facet jest !!!!!!!!!!!!!

E, nie przesadzaj. Nic specjalnego :)

no po takiej rekomendacji to mus     Pushek co Ty im dosypujesz na tych zlotach do drinków    mi też dosypiesz? 

Ja? Dosypuję? W życiu! 

Za to dobrze polewam...  :rolleyes:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja? Dosypuję? W życiu! 

Za to dobrze polewam...  :rolleyes:

aaaa.... jak dobrze polewasz to już przepadłam :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no ja przynajmniej gruby nie jestem to w szafie albo pod łóżkiem jakby co mogę się schować .... reszta charakterystyki pasuje

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obłędnie przystojny, pewny siebie, władczy, nieziemski kochanek, fantastyczny mąż, mój najlepszy przyjaciel..Nic nigdy bez niego..Zawsze mnie zastanawia która rola bardziej mu wychodzi: rogacz czy byk..Ale chyba idealne combo tych dwu leży w jego naturze. Tak więc, kompletnie nie mieści się w stereotypie!

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety taki zestaw krzywdzących stereotypów przykleja sie do wielu preferencji czy typów osobowosciwych. Jak uległy - to pozbawiony poczucia własnej godności, męskości i szukający samoponizenia zbok. Jak dominująca: to pozbawiona empatii sadystka etc itd....

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...