Skocz do zawartości
TwoojKochanek

Witamy :)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich!! :)

Jestem tu świeży więc nieco się przedstawię. Jestem Piotrek i mam czerwony rower :D a tak na poważnie to lubię poczucie humoru i po prostu pozytywne podejście do życia. Jestem tu z żonką (ładna, fajna, ale nieśmiała) i chcieliśmy zobaczyć wszystko jak wygląda od "kuchni". Nigdy wcześniej nie podejmowaliśmy takiej tematyki, nie ukrywam że to z mojej strony wyszła inicjatywa i żonkę delikatnie chciałem namówić (delikatnie, bo wiem że takie tematy to delikatna sprawa i jak się uda to jest super, jak nie to konsekwencje są olbrzymie a my przecież bardzo się kochamy). Mamy nadzieję poznać tu kogoś na poziomie, z okolicy zarówno pary, byczki i hotwify ;) Jeśli chodzi o mnie to jestem okropnym i napalonym zboczuchem i mogę od "ręki" do kogoś dołączyć, jednak szacunek i dyskrecja u mnie jest numerem jeden!

Pozdrawiam(y) Serdecznie i mamy nadzieję, że wytrzymacie tu poza zboczeństwami dużą dawkę humoru :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Przeczytaj ten poradnik by dowiedzieć się, jak aktywować usługę ZK CZAT na komputerach typu desktop. W chwili, gdy wygaśnie Twoja subskrypcja VIP, pamiętaj o grupie preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,

Fajnie że się pojawiłeś/liście na forum.

Dam Ci pierwszą lekcję - administracyjną:)

Ponieważ jako płeć w profilu figuruje "para", i o tym że jesteście parą świadczy również status związku który widnieje w profilu, każdy post który jest pisany na forum musi być albo podpisany która część Waszej pary go napisała, albo musi być to jasne z treści.

Natomiast Twój nick, opis Twojego profilu, jak i powyższy post powitalny świadczy o tym że jest to raczej konto jednoosobowe.

Warto przemyśleć, czy nie lepiej żeby każde z Was miało swoje osobne konto:)

Pozdrawiam

Druh.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie, zawsze przyda się ktoś z poczuciem humoru i dystansem. ma nadzieję że spodoba się Wam na forum.  Powodzenia . :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oki, dzięki Druhu za wskazówki :) Narazie pozostaniemy na tym koncie, ale gdyby poszło coś dalej w tych tematach napewno zrobimy duża korektę ;)

Wiki, wstępnie już jest fajnie tu na forum bo z tego co widzę, ludzie tu mówią wprost i bez tabu, a ja uwielbiam ludzi szczerych i otwartych.

Piotrek

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...