Skocz do zawartości
inti

Sante sauna Warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

Byłem raz w życiu na saunie, tylko z kobietą, bez tłumów. Zastanawiam się, jakie to są zachowania gości o których wspominacie, a które mogą skonfundować kogoś? Co... Trzepią sobie nietoperza? Gwiżdżą jak pajace? Wiem, że jeśli chodzi o pomysłowość ludzi to sky is the limit, ale gdyby kiedys zechciał sie wybrać, to na co ewentualnie trzeba się przygotować?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 14.03.2021 o 22:58, alhimee pisze:

Już zamknięte. Od jutra.

Co nie zmienia faktu, że prędzej czy później otworzą i jeśli ktoś ma tam jakieś przygody, mógłby je opisać.

Wiem że to sauna "cywilna", ale na pewno zdarzyło się komuś wybrać tam, aby prezentować wdzięki pani czy np. zaczepić kogoś w jacuzzi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, bywa ktoś w tym miejscu ? :)

Hej! Bywa ktoś teraz w Sante ? Ja byłem wczoraj, kolejek brak, ale ludzi całkiem sporo 

Jest bardzo przyjemnie ale nie nastawiałbym się na niezapomniane chwile, to po prostu miejsce gdzie można swobodnie popływać i posiedzieć w jacuzzi nago, do tego fajne seanse w saunach. Myśle ze to może być dobre miejsce do rozpoczęcia przygody cuckold dla par, natomiast tak jak napisałem wcześniej nie ma co się nastawiać na dzika orgie w tym miejscu. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miejscówka Nas zainteresowała, tylko czy jest to ta sauna: https://www.studiosante.pl/ ?

No i czy ktoś ostatnio był w niej?

Myślę że takie miejsce będzie dla Nas idealne na start, żeby zrzucić ubrania i umożliwić mojej Pani pokusić trochę ciałem /♂️

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,

Od tygodnia otwarta nowa część Sante. Robi pozytywne wrażenie. Wielka sauna fińska, sauna parowa, sauna na podczerwień, sauna różana, wypoczywalnia i nowe jacuzzi. Nowa recepcja i nowa szatnia.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odwiedza ktoś z forum Sante od czasu otwarcia nowej strefy? Jak dla mnie pod względem saun i otaczających ich atrakcji najlepsze miejsce w Warszawie na pewno!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za info o zmianach, trzeba bedzie sie przejsc

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.04.2023 o 12:22, NewbiePL pisze:

♂️Miejscówka aktualna? Był ktoś może ostatnio?

A i owszem. Zawitaliśmy w progi https://www.studiosante.pl jakoś tak w pod koniec lutego. Trochę posaunowaliśmy, skorzystaliśmy z ichniej strefy SPA i wróciliśmy do domu z mocnym postanowieniem powrotu w tamte progi. Zapewne to niebawem nastąpi.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewne dzisiaj lub jutro jedziemy tam na dłuższą sesję by odpocząć, zresetować się i wygrzać swoje ciała. Jak coś interesującego zobaczę, to opowiem. BZYK

Edit.

18:40 ? dzisiaj ch... z tego. A już zakładaliśmy bambosze do wyjścia. Nadzieja w piątkowy wieczór pozostaje.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...