Skocz do zawartości
inti

Sante sauna Warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

Pomiędzy jest chyba tylko Most Poniatowski. Zakładając, że chodzi ci o "coś więcej" niz sauna ale "nie tak odważnie" jak w klubie dla swingersów to chyba tylko dyskoteka zostaje.

Wybierz się kiedyś do Usta Klub albo Euphorii. Masz tam cały przekrój możliwości, od sauny przez tańce aż po balety.  I na prawdę nikt nikogo tam do niczego nie przymusza. Powodzenia.

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj po kilku miesiącach  odwiedziłem Studio Sante. Jechałem z mieszanymi uczuciami. I nie wiedziałem czego się spodziewać po ostatnich niekoniecznie miłych zachowaniach klientów. Po dwóch godzinach pobytu z mojej perspektywy widzę same plusy w stosunku nawet do poprzedniego roku. Jedno z dwóch jacuzzi zostało oszklone dzięki temu zrobiło się po prostu ciszej na basenie i leżakach. Z pewnością poprawiła się znacznie świadomości klientów, widać że przychodzą w konkretnym celu, a zasady poprawnego saunowania nie są im obce i to jest dobra wiadomość. Skończyły się chyba czasy, że młodzi panowie przychodzili w jednym celu - gapienia się na nagie cialo. Chyba że wczorajszy dzień był wyjątkiem. Na plus jest to że w końcu nik nie pakuję się w stroju kąpielowym bezpośrednio po pływaniu w basenie do sauny. Widać tutaj znaczną różnice. Rytuały jak to w Studio Sante wygrzać się można ale czy zrelaksować nie sądzę. Wszystko przez nieodpowiednią i za glosną muzykę. W saunach jakby zrobiło się trochę ciszej i nie ma już głóśnych rozmów niczym na targu z warzywami. Śmiało mogę polecić Studio Sante jednak w weekendy sytuacja może być całkowicie odmienna od tej którą wczoraj miałem przyjemność zaobserwować. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.09.2019 o 10:20, mat_wiliams_91 pisze:

Śmiało mogę polecić Studio Sante jednak w weekendy sytuacja może być całkowicie odmienna od tej którą wczoraj miałem przyjemność zaobserwować. 

Dzięki za optymistyczną relację. Przymierzałem się do Sante jakiś już czas ale opinie przeważnie były niesprzyjające. Wygląda na to, że samemu trzeba sobie wyrabiać opinie jeżeli chce się być pozytywnie zaskoczonym ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Polecacie Sante na oswojenie się, taki pierwszy kontakt z publiczna nagością naszą jak i osób otaczających?

Słyszałem o różnych zachowaniach panów w Sante a nie chciałbym żeby żona zraziła się już na starcie naszych nowych doświadczeń..

/On

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie można zagwarantować, że zachowanie osób trzecich będzie na poziomie. Z pewnością musisz się liczyć z wieloma spojrzeniami w stronę Twojej Żony. Parę razy byłem w tym miejscu i nigdy nie widziałem, aby wynikła jakaś niestosowna sytuacja. Czasem zdarzy się, że po wyjściu z basenu obcy mężczyzna poda ręcznik kobiecie. Kilka razy zaobserwowałem delikatne muskanie po dłoni albo stopie ale nic więcej. Z pewnością warto się wybrać w to miejsce w tygodniu wtotek-czwartek po godzinie 21:00, gdy jest opcjonalna strefa beztekstylna. W weekendy po 21 bywają tłumy i nie ma to nic wspólnego z odprężeniem i odpoczynkiem. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.01.2020 o 13:47, napisano:

Słyszałem o różnych zachowaniach panów

Panowie są ogólnie znani z różnych zachowań w takich miejscach i zazwyczaj trudno przewidzieć kto się trafi danego dnia. Można małżonce jedynie zafundować łagodny start wybierając się w dzień powszedni, kiedy ogólnie jest mniejszy tłum.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem w Sante w zeszłym tygodniu na nocnym saunowaniu. Są ograniczenia ilościowe, więc jest niewiele osób. Można wypocząć, a w późniejszych godzinach było niemal pusto.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Studio Sante znów otwarte, więc można wznowić temat. Pytanie do par - czy wybieracie się tam czasem aby pani kusiła panów, a może wręcz wyszukać tam bull-a?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wczoraj wieczorem pobity rekord oczekujących w kolejce - 18 pań i 40 panów :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...