Skocz do zawartości
inti

Sante sauna Warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek

Skalna w sensie ze kamienie gang cos tam? ;) btw fajna nazwa

Czyli nie tylko mi się skojarzyło.. :P

ps. wybiorę się w sobotę, porównam i dam znać.

Osobiście uważam, że w Warszawie nie ma fajnej w porównianiu chociażby do Wrocławia, Łodzi tudzież Lublina. W Lublinie saunarium w Aqua Lublin jest genialne z racji tematycznych ceramoni i ogromnej sauny Fińskiej jak na obiekt basenowy.

Nie byłam w innych miastach, ale jeśli będę to na pewno skorzystam, jeśli mówisz, że jest jeszcze fajniej. Tak dla porównania, chociaż nadal największą frajdę mam z pływania nago w basenie :P ceremonie saunowe idą na razie w odstawkę :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście uważam, że w Warszawie nie ma fajnej w porównianiu chociażby do Wrocławia, Łodzi tudzież Lublina. W Lublinie saunarium w Aqua Lublin jest genialne z racji tematycznych ceramoni i ogromnej sauny Fińskiej jak na obiekt basenowy.

Poniewaz nie mamy tematu poswieconego wylacznie miejscowkom saun to dorzuce tutaj jeszcze kilka.

W Warszawie nie znam dobrej sauny ale Poznan nad jeziorem Malta ma podobno nowa wysmienita saune.

To znaczy saunarium.Wszyscy ja chwala.

Jest tam tez tzw sauna VIP tzn kameralna ktora moze mala grupa ludzi a nawet tylko para zarezerwowac dla siebie tylko.

To swietna oferta dla "imprezowiczow",

http://www.termymaltanskie.com.pl/swiat-sauny/

U sasiadow w Niemczech jest ogromny wybor.

Ja polecam Frankfurt nad Menem okolice Rebstock oraz kilkanascie kilometrow dalej Bad Homburg - Taunus Therme.

http://www.frankfurter-baeder.de/rebstockbad/sauna-rebstockbad/

http://www.taunus-therme.de/en/

To sa wszystko duze zespoly saun z ogromna iloscia atrakcji ktore sa inne w kazdej lokalizacji.

Tam idzie sie do sauny na caly dzien a nie na godzine lub dwie.Nikt sie nie nudzi.

W Taunus Therme w cenie wejsciowki sa tez solaria w ktorych mozna sie do woli "podsmazyc".

Tutaj dalsze saunaria w okolicach Frankfurtu nad Menem

http://prinz.de/frankfurt/artikel/116732-therme-frankfurt/

warto sie wybrac !

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nadal największą frajdę mam z pływania nago w basenie :P ceremonie saunowe idą na razie w odstawkę :D

Polecam zatem Noc Naturystów w Łodzi :) Nago korzystasz z całego obiektu. Zjeżdżalnia nago jest ciekawym przeżyciem :D Do tego są organizowane zawody- mam nawet tytuł mistrzowski z marcowej nocy 2016 :) Polecam- dobra zabawa :D 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W Warszawie nie znam dobrej sauny ale Poznan nad jeziorem Malta ma podobno nowa wysmienita saune. To znaczy saunarium.Wszyscy ja chwala.

Nie wszyscy chwalą ;) Sam osobiście byłem tam może ze 2 razy i nie trafiłem na nic co by mnie zniechęcało. Podobno jednak często sauny tam stają się masowym miejscem spotkań poznańskich gejów, którzy się mniej lub bardziej z różnymi zachowaniami kryją (nie wiem, nie widziałem, tak słyszałem). Zdecydowanie na plus jest za to wybór różnego rodzaju saun. Warto też dodać, że w środy strefa VIP jest chyba tylko dla kobiet a przynajmniej kiedyś tak było - mogło się coś w tym temacie pozmieniać bo było z tym trochę zamieszania choć nie tak medialnego jak we Wrocławiu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Propo Warszawy- obiło mi się o uszy, że na Grochowskiej jest do wynajęcia lokal z sauną i mini basenem na godziny. Korzystał ktoś? :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Za chwilę ponownie rozpoczynam sezon saunowy, pytanie mam  czy ktoś korzystał z Sante w wakacje? Ciekawa jestem czy latem też są takie tłumy jak zimą?

Propo Warszawy- obiło mi się o uszy, że na Grochowskiej jest do wynajęcia lokal z sauną i mini basenem na godziny. Korzystał ktoś? :)

Nie wiem czy myślimy o tym samym, ale byłam w takim miejscu niedaleko Skaryszewskiego, apartament raczej średni, sauna mała na max 5 osób, widać, że trochę stara, brak basenu. Ogólnie w blokowisku. Czas spędziliśmy bardzo miło :) ale raczej następnym razem szukałabym czegoś w wyższym standardzie i na pewno z basenem.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za chwilę ponownie rozpoczynam sezon saunowy, pytanie mam  czy ktoś korzystał z Sante w wakacje? Ciekawa jestem czy latem też są takie tłumy jak zimą?

Podczas wakacji jest oczywiscie mniej osob.

Niestety wraz  z rozpoczeciem jesieni chetnych przybywa, szczegolnie w weekendy, dlatego polecam suanowanie w dni powszednie podczas ktorych podobnie jak w weekendy, codziennie od 21.00 istnieje opcja beztekstylna :)

Kiedys mozna bylo tylko Pt-Niedz

Udanego wypoczynku :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z weekendowych dni chyba tylko niedziela.jest jeszcze jako taka, ciagle duzo osob ale mniej niz w pt-sb

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Krótka relacja z wizyty w sobotę po 21:

Parking płatny dla postronnych, brak kolejki do wejścia, skrócony czas na przebranie do 15 min, do nowych karnetów ręczniki płatne. Sporo osób w środku: kolejki do seansów, brak miejsca w jacuzzi. Mam wrażenie że woda w jacuzzi jest zimniejsza niż przed wakacjami.

Fair jest to że dla posiadaczy karnetów kupionych przed zmianami obowiązują stare zasady: ręczniki w cenie karnetu i 30 min na przebranie.

Naszych nie było bo żadnych ekscesów nie zauważyłem.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, znacie moze jakies miejsce pomiedzy sauną taką jak sante a klubem swing ???

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...