Skocz do zawartości
inti

Sante sauna Warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

To źle trafiliśmy, mój błąd ze nie spojrzałem, że koniec promocji.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odświeżam temat :)

Oczywiście jeżeli chodzi o topografię to nic się nie zmieniło. Duże obłożenie w weekendowe wieczory w dalszym ciągu pozostało. (Warszawa wyje o podobne miejsce).

Jeżeli chodzi o konkrety to już nie ma możliwości zamykania się na zapadkę w kabinach prysznicowych, wchodzenie we dwójkę pod prysznic jest jak najbardziej praktykowane.

Chyba coraz śmielej się robi w jacuzzi kiedy jest zakaz strojów kąpielowych. Siadanie sobie twarzą-w-twarz na kolanach nikomu nie przeszkadza.

I niech nikt mi nie wmawia, że sauna jest aseksualna: Kiedy w parowej robiłem piling mojej zonie to ledwo wytrzymałem żeby nie posunąć się dalej. Mokre nagie ciała, relaksacyjna muzyka, półmrok i wszechobecna para, nagie osoby obok... Ufff.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co widuję, w piątki i soboty czasem pojawia się parka, koło godz. 20, w strojach, tylko, że Pani topless i w stringach z mega sexownym tyłeczkiem. Często gęsto widujemy pary które umawiają się na wspólne saunowanie. Sante się rozkręca.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Byłam w sante niedawno z moim forumowym kolegą, pierwszy raz i na prawdę muszę powiedzieć, że nie czułam skrępowania, poza tym jest czysto, co jest mega ważne. Widać, że bardzo dbają o miejsce. Jedyne do czego można faktycznie się przyczepić to to, że sauna Fińska jest malutka i w piątki z tego co widziałam są organizowane rytuały saunowe - fajnie to wygląda, ale dostać się do środka jest ciężko :)

Mi najbardziej podobało się pływanie nago w basenie, mega :P

ps. ludzie są fajni, można śmiało zawierać nowe znajomości :)

ps2 cennik się chyba zmienił 2h - 55 3h- 70 i pół godz na przebranie.

ps3. szkoda, że barek jest daleko, przydałby się gdzieś bliżej saun.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkosc finskiej sauny jest i dla mnie zagadka, dlaczego taka mala? I ja chyba odrobine wole soboty, mam wrazenie ze jest jeszcze luzniej, choc moze to tylko wrazenie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Wielkosc finskiej sauny jest i dla mnie zagadka, dlaczego taka mala? I ja chyba odrobine wole soboty, mam wrazenie ze jest jeszcze luzniej, choc moze to tylko wrazenie

Na razie testujemy piątki, bliżej 23 jest na prawdę przyjemnie i luźno.

Może się nie spodziewali, że będzie zapotrzebowanie na większą, jak dla mnie mogliby zamienić pomieszczenia ze skalną i było by wystarczająco miejsca :D aaale nie ma co narzekać, jest fajnie :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sante zmieniło godziny pracy i zasady noszenia/nienoszenia strojów. Teraz we wtorki i czwartki od 21 do północy jest dowolność strojów na basenie i w jacuzzi. Każdy wchodzi jak chce. Oczywiście dalej pilnowane jest poprawne saunowanie w strefie saun.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie testujemy piątki, bliżej 23 jest na prawdę przyjemnie i luźno.

Może się nie spodziewali, że będzie zapotrzebowanie na większą, jak dla mnie mogliby zamienić pomieszczenia ze skalną i było by wystarczająco miejsca :D aaale nie ma co narzekać, jest fajnie :)

O tych samych godzinach mowimy :)

Skalna w sensie ze kamienie gang cos tam? ;) btw fajna nazwa...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sante zmieniło godziny pracy i zasady noszenia/nienoszenia strojów. Teraz we wtorki i czwartki od 21 do północy jest dowolność strojów na basenie i w jacuzzi. Każdy wchodzi jak chce. Oczywiście dalej pilnowane jest poprawne saunowanie w strefie saun.

O to akurat ciekawe :) Dzięki za info :) Osobiście uważam, że w Warszawie nie ma fajnej w porównianiu chociażby do Wrocławia, Łodzi tudzież Lublina. W Lublinie saunarium w Aqua Lublin jest genialne z racji tematycznych ceramoni i ogromnej sauny Fińskiej jak na obiekt basenowy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...