Skocz do zawartości
inti

Sante sauna Warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc, bywa ktos z was w sante? Byłem kilka razy i calkiem przyjemne miejsce, choc troche male jesli nie liczyc czesci tekstylnej. Jakie sa wasze wrazenia

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim skromnym zdaniem najlepsza sauna w Warszawie. Póki co przychodzi tu sporo kobiet (piszę "póki", bo mam wrażenie, ze liczba ta bedzie spadac wraz ze zwiekszeniem ilosci podgladaczy). Ceny raczej spoko (przykladowo 29zl za 1h + 30min na przebranie). Wczesniej jezdzilem na Warszawianke, tutaj mam zdecydowanie blizej. W weekendy wieczorami udostepniaja caly obiekt dla naturystow, osobiscie nie bylem, ale z tego co czytalem to cieszy sie to duzym zainteresowaniem. Dla mnie minusy to oddzielna "biosauna" od strefy saun - trzeba przejsc przez pol obiektu; oraz generalnie niewielka powierzchnia strefy saunowej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc, bywa ktos z was w sante? Byłem kilka razy i calkiem przyjemne miejsce, choc troche male jesli nie liczyc czesci tekstylnej. Jakie sa wasze wrazenia

Zaglądamy z żoną do Sante regularnie. Obiekt z 2015 roku, nowoczesny i ładny. Rzeczywiście dziwne usytuowanie biosauny, ale do przyzwyczajenia się. Ogromna sauna parowa z pustym miejscem na środku, dziwne 2osobowe pomieszczenie do odpoczynku wyłożone złotem, sauna japońska (ciepła podłoga), grota solna oraz oczywiście sauna fińska. Dla wstydliwych dobre miejsce do rozpoczęcia przygody z sauną - prysznice są w zamykanych kabinach. W części basenowej - basen i dwa jacuzzi. W weekendy po 21 strefa beztekstylna na całym obiekcie. Obsługa pilnuje poprawnego saunowania.

Rozmiar obiektu mi nie przeszkadza - to średnia krajowa. Tłoku nie ma bo obsługa ogranicza ilość wpuszczanych osób - są oddzielne limity dla panów i pań i zdarza się że panowie stoją w kolejce czekając na wolne miejsce.

Czasem umawiamy się ze znajomymi w Sante zamiast siedzieć przy stole w domu albo w knajpie.

Czy to jest Hot Miejscówka? Na spotkanie zapoznawcze jak najbardziej. Na coś więcej? Z żoną jesteśmy tam grzeczni, ale można spróbować powariować w jacuzzi, w zamykanych prysznicach i w saunie parowej :).

Dla mnie nr 1 w Warszawie.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widzialem, ze pilnuja parytetu, w takim razie mialem do tej pory szczescie nie czekac :) ale to dobrze :)

Udostepnienie caloaci dla nietekstylnych tylko w soboty czy caly weekend?

Co do rozrabinia to zastanawialem sie ostatnio czy pewna para pod prysznicem sie nie bawila bo bylo tam duzo ruchu i duzo smiechu, ale moze ja tylko laskotal ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widzialem, ze pilnuja parytetu, w takim razie mialem do tej pory szczescie nie czekac :) ale to dobrze :)

Udostepnienie caloaci dla nietekstylnych tylko w soboty czy caly weekend?

Co do rozrabinia to zastanawialem sie ostatnio czy pewna para pod prysznicem sie nie bawila bo bylo tam duzo ruchu i duzo smiechu, ale moze ja tylko laskotal ;)

Po prostu jak zabraknie szafek w szatni męskiej to więcej nie wpuszczą. :)

Zakaz strojów kąpielowych na całym obiekcie w piątek, sobotę i niedzielę od 21 do północy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt tam nie chodzi ?

chodzi, chodzi. W ostatni piątek o 20 była kolejka do wejścia, brak wolnych szafek w męskiej części i 3 wolne szafki w damskiej. Usiedliśmy z żoną i znajomymi w barze, wypiliśmy kawę i sok i wróciliśmy do domu :(.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

chodzi, chodzi. W ostatni piątek o 20 była kolejka do wejścia, brak wolnych szafek w męskiej części i 3 wolne szafki w damskiej. Usiedliśmy z żoną i znajomymi w barze, wypiliśmy kawę i sok i wróciliśmy do domu :(.

byl koniec promocji wakacyjnej wiec tlumy, w sobote juz nie czekalem na wejscie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...