Skocz do zawartości
ss20

Poker z przyjaciółmi :)

Rekomendowane odpowiedzi

ale można też z: żoną, dziewczyną, kochanką, sąsiadką, itp.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie.

Tam jest scena, której praktycznie nie mozna odnaleźć nigdzie. chyba ze przypadkiem posród scen w innych filmach ale samej w sobie rzadko.   w 29 minucie ona siedzi a drugi podchodzi do jej ust. czyli ujezdza i ssie w tym samym czasie.  jeszcze lepiej w 38:55.

Choć nadal nie do końca idealnie to co chcę, bo lekko z ukosa, lekko z boku...

Chodzi mi o to, ze od początku zainteresowania tematyką naszą.... od początku myślałem, uwielbiałem, fantazjowałem o pozycji dokładnie następującej:

Ja leżę na płasko na plecach.

Moja kochana, siedzi na mnie, albo dokładniej kleczy na materacu siedząc na mnie - czyli mam Ją na sobie, mam jej dupcie w zasiegu dłoni, mam Jej uda, łydki, stopy w zasięgu dłoni, mam Jej piersi przed oczami, mam Jej buzie śliczną nad moimi oczami. mogę ją dotykać pieścić wszędzie i całą. totalna mega pełna przyjemność Mojego cuda. i w tym czasie koleś na stojąco staje w rozkroku tak ze jest dokładnie nad moją głową i podaje Mojej ślicznotce pałę.  A Ona ochoczo i łapczywie ssie. 

czyli nadal mam 100% całej mojej Ślicznotki i jeszcze extra bonus widząc Ją jak dodatkowo zażywa lizaka które tak lubi. 

I tylko dwóch.

No i kurna, jak se chcę pofantazjować - to prawie NIE MA TAKICH SCEN.  

dokładnie takich.

nie chodzi o dwóch na raz jeden w usta drugi w myszkę, nie chodzi o dwóch na dole, albo trzech .....

tylko dokładnie tak, ze na jednym siedzi a drugi stoi nad głową pierwszego, a Ona korzysta z dwóch .

podrzućcie linki jak macie DOKŁADNIE taką pozycję w filmach. 

dla mnie pozycja bajeczna. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie pozycja bajeczna.

Zgadzam się z w/w :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...