Skocz do zawartości
Tedik

Książki tematyczne?

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, mam takie pytanie odnośnie wiedzy na temat swojego partnera lub partnerki. Czy ktoś z was czytał kiedyś jakąś książkę instruktażową, jakiś poradnik odnośnie całowania, seksu oralnego analnego lub jakiegokolwiek innego? coś z czego czerpał inspiracje, wiedzę, pomysły?

Moja odpowiedz na tak postawione pytanie napewno Ciebie nie zadowoli.

Swoja wiedze na temat seksu w mlodym wieku czerpalem zarowno z literatury jak i praktyki. To nie tylko literatura piekna czy erotyczna ale rowniez filmy pelnometrazowe posiadajace marke i klase mnie interesowaly.

Praktyke opieralem o rozmowy i spotkania ze starszymi ode mnie ktorzy mogli przekazac swoje refleksje i doswiadczenia w tym zakresie.

Napewno trafiles tutaj dobrze na to forum bo przeciez masz do dyspozycji ogromny material duzo bardziej bogatszy niz jakakolwiek ksiazka ktora chcialbys przeczytac .

Wystarczy tylko zapoznawac sie z tym materialem i stawiac tematyczne pytania a nie tylko pytac o gotowe "recepty" na seks.

Czy odpowiedz na zadane przez Ciebie pytania wyczerpie Twoja potrzebe znajomosci seksu ?

Czy chcesz wiedziec cos wiecej niz tylko instruktaz na obecna chwile ?

Czy to bedzie wiedza o jaka pytasz na temat partnerki ?

Zacznij od konkretow a z pewnoscia uzyskasz konkretne odpowiedzi.

Z pewnoscia znajdziesz tez tutaj interesujace Ciebie "recepty".

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...