Skocz do zawartości
Zouza

Czułości

Rekomendowane odpowiedzi

Przyjęło się, że to wyłącznie kobiety są czułe i delikatne. A ja obserwuję, że to panowie bardzo dążą do pocałunków, przytulania, głaskania, mam wrażenie, że potrzebują długiej gry wstępnej. I wcale nie chodzi o to, że "nie są w stanie gotowości", czy się nie podobamy, bo inicjują spotkania i sprzęt mają na baczność na dzień dobry. Chcą byśmy zasypiały w ich ramionach po wszystkim. Kochankowie, jak to jest? Chcecie zaspokoić potrzeby pań, które Waszym zdaniem takie są (te potrzeby, oczywiście), Czy naprawdę tego pragniecie?

A u mnie to zależy od nastroju, dnia, oprawy, partnerki i wielu wielu czynników, których części nawet sam nie jestem w stanie zidentyfikować ;). A tak poważnie to zależy od okoliczności, nastroju, reakcji partnerki. Miewam dni, w których po prostu mam ochotę się potulić niekoniecznie penetrować.

Jednak nadrzędną sprawą jest mimo wszystko zadowolenie.... tej drugiej strony. 

Nie wiem czy to normalne czy nie ale nic mnie tak nie podnieca i nie daje takiej satysfakcji jak zadowolenie partnerki.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie lubie glaskania i calowania. To dobre dla mięczaków i pedałów. Zaraz po najbardziej lubię otworzyć kolejną butelkę piwa. Tak tak! Prawdziwy facet musi śmierdzieć piwskiem!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie lubie glaskania i calowania. To dobre dla mięczaków i pedałów. Zaraz po najbardziej lubię otworzyć kolejną butelkę piwa. Tak tak! Prawdziwy facet musi śmierdzieć piwskiem!

A przychodzisz na randkę z kółkiem czerwonym na dupsku... Odciśniętym od zbyt długiego siedzenia... Ty wiesz gdzie siedzisz... gdy piwska nie żłopiesz... :lach:

Adonis... Mmmm

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdziwy facet musi śmierdzieć piwskiem!

nie, nie.  Prawdziwy facet musi smierdziec.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już się wysilacie na zapożyczanie to podajcie źródła :)

"Atrakcyjny mężczyzna sięga głową powały, a barami od framugi do framugi, klnie jak krasnolud, ryczy jak bawół i na trzydzieści kroków śmierdzi koniem, potem i piwem, bez względu na porę dnia i nocy. Mężczyźni, którzy temu opisowi nie odpowiadają nie są uznawani za godnych westchnień i plotek."

Andrzej Sapkowski

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie to zależy od nastroju, dnia, oprawy, partnerki i wielu wielu czynników, których części nawet sam nie jestem w stanie zidentyfikować ;). A tak poważnie to zależy od okoliczności, nastroju, reakcji partnerki. Miewam dni, w których po prostu mam ochotę się potulić niekoniecznie penetrować.

Jednak nadrzędną sprawą jest mimo wszystko zadowolenie.... tej drugiej strony. 

Nie wiem czy to normalne czy nie ale nic mnie tak nie podnieca i nie daje takiej satysfakcji jak zadowolenie partnerki.

i oby wiecej takich mezczyzn

nie bedzie opinii zimnej kobiety

Przypomniał mi się taki dowcip - nie dowcip:

-Kiedy wreszcie  kobiety przestaną udawać orgazm?

Kiedy mężczyźni przestaną udawać grę wstępną .

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy wreszcie kobiety przestaną udawać orgazm? Kiedy mężczyźni przestaną udawać grę wstępną .

Dowcip jest dobry, ale do polowy.skoro faceci sie opieprzaja na poczatku, to kobiety nie maja powodu udawac na koncu. Zero staran - zero nagrody.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgodnie ze staropolskim przysłowiem :

"Kto późno, albo i wcale nie dochodzi, ten sam sobie szkodzi."

I tyle w temacie :list:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kriss, a jak trafisz na taką, która bardzo szybko dochodzi, zanim Ty zdążysz i z uśmiechem na ustach Ci to powie, wychodząc? ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomniał mi się taki dowcip - nie dowcip:

-Kiedy wreszcie  kobiety przestaną udawać orgazm?

Kiedy mężczyźni przestaną udawać grę wstępną .

Dowcip stary choć nieco mijający się z faktami. Przynajmniej w moim wypadku. Gra wstępna jest niezbędna i jakoś nie bardzo mi się podoba sex bez gry wstępnej. Choć zdarza się (baaaaardzo rzadki) kiedy mam chęć na szybki numerek, ale ta zawsze z dobrze znaną partnerką.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...