Skocz do zawartości
Zouza

Czułości

Rekomendowane odpowiedzi

Przyjęło się, że to wyłącznie kobiety są czułe i delikatne. A ja obserwuję, że to panowie bardzo dążą do pocałunków, przytulania, głaskania, mam wrażenie, że potrzebują długiej gry wstępnej. I wcale nie chodzi o to, że "nie są w stanie gotowości", czy się nie podobamy, bo inicjują spotkania i sprzęt mają na baczność na dzień dobry. Chcą byśmy zasypiały w ich ramionach po wszystkim.

Kochankowie, jak to jest? Chcecie zaspokoić potrzeby pań, które Waszym zdaniem takie są (te potrzeby, oczywiście), Czy naprawdę tego pragniecie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ciekawy temat ;) sama chciałabym wiedzieć bo też to zauważyłam ;) Panowie piszcie ;D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmm bo człowiek ma dwoistą naturę. Jak tu się tak wprost przyznać, że oprócz chwycenia za warkocz i zerżnięcia od tyłu, częściej by się chciało przytulić, popieścić, być pieszczonym.

I jak tu potem być Bykiem. ;);)

A może to starość????

Czy Panowie częściej to nie wiem Zuza, a czy kobiety tego pragną????

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmm bo człowiek ma dwoistą naturę. Jak tu się tak wprost przyznać, że oprócz chwycenia za warkocz i zerżnięcia od tyłu, częściej by się chciało przytulić, popieścić, być pieszczonym.

Zwyczajnie. Przecież nie każdy musi lubić ostrzej.

Ja się tylko zastanawiam, jak często wynika to z prawdziwych potrzeb Kochanków, a jak często z przeświadczenia, że kobiety tego oczekują.

I jak tu potem być Bykiem. ;);)

A może to starość????

Jw. Zależy od upodobań.

Czy Panowie częściej to nie wiem Zuza, a czy kobiety tego pragną????

Niektóre lubią czule i delikatnie, inne ostro. W żadnej z tych postaw nie ma nic gorszego, czy lepszego. Problem może się pojawić, gdy oczekiwania są diametralnie odmienne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się tylko zastanawiam, jak często wynika to z prawdziwych potrzeb Kochanków, a jak często z przeświadczenia, że kobiety tego oczekują.

Ja się chyba spotkałam z tym drugim ;) Spojrzenie kochanka po słowach " możesz mocniej" bezcenne. Ale z drugiej strony, seks nie seks wszyscy chcą pocałunków, a to przecież bardzo romantyczna część seksu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorunie, nic a nic? :) Spodnie na tyłek i do domu? ;)

Ja się chyba spotkałam z tym drugim :) Spojrzenie kochanka po słowach " możesz mocniej" bezcenne. Ale z drugiej strony, seks nie seks wszyscy chcą pocałunków, a to przecież bardzo romantyczna część seksu.

A nie tylko spojrzenia ;) po paru innych słowach - że tak powiem - strzał w 10! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A już myślałem,że przytulisz mnie do cyca ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A już myślałem,że przytulisz mnie do cyca ;)

"Do serca przytul psa, weź na kolana kota...". Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz wskoczyć na moje kolanka z lekką wypukłością w kroku ;)

Będziemy się kołysać jak na pełnym morzu ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...