Skocz do zawartości
Ferris Buller

Moje marzenie - DV

Rekomendowane odpowiedzi

Nie myślałam o akcjach, konfiguracjach, a o kontuzjach.

W pierwszym wypadku dwa zebra zlamane ktorych nie dalo sie zagipsowac i musialem sie bac panicznie kaszlu lub smiechu.

A w drugim przypadku to podskorne duze krwiaki na penisie ze wzgledu na uzytek zebow partnerki przy deepthroat.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To dwa.

Ok., o trzeci nie pytam :)

Musiało boleć, auć.

Połamana to jeszcze nigdy nie byłam. W ogóle. Nie tylko w seksie. I oby tak zostało. ;)

Ale widzisz, Jansie. Twoje kontuzje wydarzyły się podczas 1+1. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W pierwszym wypadku dwa zebra zlamane ktorych nie dalo sie zagipsowac i musialem sie bac panicznie kaszlu lub smiechu. A w drugim przypadku to podskorne duze krwiaki na penisie ze wzgledu na uzytek zebow partnerki przy deepthroat.

Ja pierdolę, Jans. U Ciebie to dopiero są imprezy.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale widzisz, Jansie. Twoje kontuzje wydarzyły się podczas 1+1. ;)

Nie , sandwich to 1+1+1 gdzie kobieta w srodku. Wtedy dynamika byla dyktowana przez partnera z gory a ja bylem na dole i w czasie orgazmu tego mezczyzny wszystko sie na mnie zawalilo. Prawdopodobnie dziewczyna probowala sie podeprzec lokciami i trafila na moje zebra z nieciekawym skutkiem . Lekarz pokiwal tylko ze zrozumieniem glowa i poradzil unikac ciezarow i kaszlu.

A drugie przypadki byly dwa razy poniewaz zacisniecie zebow w czasie treningu deeptroath bylo zbyt mocne ale zdarzylo sie dwa razy.

Tutaj bardzo dobrze poradzila sobie masc na takie dolegliwosci. Po 10 dniach nie bylo sladu.

Ja pierdolę, Jans. U Ciebie to dopiero są imprezy.

Hi, hi.. Mr.K  zebys Ty wiedzial   :redevil: . A wciaz boje sie , ze nie wiem wszystkiego  :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To akurat "normalka" ale za ostro robiona.

OK., zasugerowałam się "normalką".

sandwich to 1+1+1 gdzie kobieta w srodku

Serio? ;):D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

OK., zasugerowałam się "normalką".

Jasne, sorry. Najwazniejsze , ze dalej zyje bez uszczerbku.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wtedy dynamika byla dyktowana przez partnera z gory a ja bylem na dole i w czasie orgazmu tego mezczyzny wszystko sie na mnie zawalilo. Prawdopodobnie dziewczyna probowala sie podeprzec lokciami i trafila na moje zebra z nieciekawym skutkiem .

Czyli ja mam instynkt. :P

A drugie przypadki byly dwa razy poniewaz zacisniecie zebow w czasie treningu deeptroath bylo zbyt mocne ale zdarzylo sie dwa razy.

Zaciśnięcie zębów???????????? :shock:

OMG! :shock:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

sandwich to 1+1+1 gdzie kobieta w srodku

Serio? ;):D

sandwich to nic innego jak \"dwa baty\"

Czyli ja mam instynkt. :P

Tak , gratuluje !

Zaciśnięcie zębów???????????? :shock: OMG! :shock:

Zacisniecie zebow nastepuje przy okazji opanowania refleksu dlawienia gardla przez penisa ale tylko u nowicjuszek

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niezupełnie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, dnia 25 Grudnia 2016 - 01:20, napisał(a):

Niezupełnie.

Wczesniej okreslilem uklad seksualny jako 1+1+1 gdzie kobieta jest po srodku.

Potem na pytanie uzylem okreslenia sandwich lub "dwa baty" majace obrazowac pozostalych dwoch mezczyzn.

Jesli sie myle w okresleniu to sprecyzuj prosze inaczej omawiany uklad.

Z gory dziekuje !

Wikipedia definiuje : Jednoczesne penetrowanie pochwy i odbytu. Jeśli do penetracji używa się przyrodzeń , pozycja ta bywa nazywana "kanapką" ang. sandwich.

Dlatego nie rozumiem stwierdzenia : "Niezupelnie"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...