Skocz do zawartości
Ferris Buller

Moje marzenie - DV

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli się udaje panom zgrać to dla mnie jest mega doznanie.

A jeśli nie, chociaż próbujemy, to zawsze można jeszcze w dwie, albo zgoła inne opcje.

Próbować, ale nie do upadłego. Liczy się przyjemność, a nie odhaczenie kolejnej pozycji na liście. :)

Obciążenie (kg.) w pozycji M leży - K - M przez chwilę może faktycznie być niemałe, ale tylko w momencie rozpoczynania penetracji przez pana na górze.

Technicznie wygląda to tak: na jednym siedzę już, jak w pozycji na jeźdźca. Żeby dołączył drugi muszę pochylić w kierunku leżącego, żeby zmieniło się ustawienie wejścia do pochwy. Wtedy drugi pan może wejść. Niezbędna jest silna erekcja obu mężczyzn.

Ale oczywiście duże obciążenie też możliwe, zależnie od wytrzymałości i chęci tego na dole. Nie jest jednak niezbędne.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli trzeba się dobrać z przyjacielem powiadasz?

Bardziej z przyjacielem trzeba dobrać się do przyjaciółki

Ale oczywiście duże obciążenie też możliwe, zależnie od wytrzymałości i chęci tego na dole. Nie jest jednak niezbędne.

Dla umysłów stricte ścisłych polecam zapoznanie się z podstawami teorii mechaniki materiałów:

- Wyznaczenie naprężeń, odkształceń i przemieszczeń w słupie o zmiennym przekroju

- Słup obustronnie utwierdzony obciążony ciężarem własnym

- Skręcanie pręta sprężycie zamocowanego

- Porównanie sztywności przekrojów otwartych i zamkniętych

- Utrata stateczności sztywnego słupa podpartego sprężyście

- Obliczanie wskaźnika plastyczności przy skręcaniu

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A wszystko to w gwizdek, gdy chemia taka, że wywołuje niekontrolowane reakcje. Łańcuchowe. ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A wszystko to w gwizdek, gdy chemia taka, że wywołuje niekontrolowane reakcje. Łańcuchowe. ;)

Można ustawiać na sobie przyjaciół z ekierką ale na koniec i tak chemia rulez ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I to jest wlasnie powod wielu kontuzji. Niekontrolowana dynamika materii :) Szalenstwo cial.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, Jansie. Mnie się nic, poza dwukrotnym lajpem vel limem pod okiem, takiego nie przytrafiło. A w GB napiera nieco więcej kg. Na mnie. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, Jansie. Mnie się nic, poza dwukrotnym lajpem vel limem pod okiem, takiego nie przytrafiło. A w GB napiera nieco więcej kg. Na mnie. ;)

To tylko kwestia statystyczna. W 70 % wychodzi sie calo z klinczu. W innych przypadkach czekaja niespodzianki.

Ja mialem tylko 3 powazniejsze zdarzenia wymagajace medycznej interwencji.

Jeden raz sandwich i 2 razy deepthroat. Moje partnerki zadnego.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aż mnie ciekawość zżera jakie :P

No ale fakt, przyznaję, szpilki w seksie, zwłaszcza w większym gronie, mogą być niebezpieczne ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aż mnie ciekawość zżera jakie :P

To akurat "normalka" ale za ostro robiona.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie myślałam o akcjach, konfiguracjach, a o kontuzjach. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...