Skocz do zawartości
Ferris Buller

Moje marzenie - DV

Rekomendowane odpowiedzi

Tak czytam i dochodzę do wniosku że we wnioskach ubezpieczeniowych oprócz ryzyka typu "uprawia sporty wyczynowe" powinien być checkbox "uprawia seks ekstremalny często w innych konfiguracjach niż 1+1".

Tylko wtedy będziemy musieli zrzucić się na składkę dla niektórych :)

Jans Ty chłopie uważaj. Jebać żebra (tym bardziej że brak niektórych może być facetowi na rękę ) to już śladów zębów na członku bym mieć nie chciał.

To chyba po to są te klatki na kutasa tak?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak czytam i dochodzę do wniosku że we wnioskach ubezpieczeniowych oprócz ryzyka typu "uprawia sporty wyczynowe" powinien być checkbox "uprawia seks ekstremalny często w innych konfiguracjach niż 1+1". Tylko wtedy będziemy musieli zrzucić się na składkę dla niektórych :)

Jans Ty chłopie uważaj. Jebać żebra (tym bardziej że brak niektórych może być facetowi na rękę ) to już śladów zębów na członku bym mieć nie chciał. To chyba po to są te klatki na kutasa tak?

@Franki74  masz racje, tym bardziej , ze nie piszemy tutaj o bardziej ekstremalnych praktykach seksualnych ktore nawet nie pasuja do UC lub BDSM i sa zarezerwowane dla wybrancow. To wlasnie dlatego tak duzo kontuzji w tym sporcie.

Przejechanie "pieszczochem" po plecach zalicza sie tylko do pieszczot a ciag dalszy jest naprawde bogaty.

Sladow zebow nie mialem ale przez tydzien fifrak byl niebiesko - zielony i z seksu nici.

Po zlamanych zebrach to jakies trzy tygodnie musialem z seksu zrezygnowac.

Czy to nie byla wystarczajaca cena ?

Ale super bylo !

A moja SM parka robila sobie tylko jaja i chciala dalej zbierac z gory smietanke i powtarzac podobne numerki.

Temu na dole nie bylo wcale do smiechu :facepalm:. Potem juz zmienialem kolejnosc na korzystniejsza.

A klatki na kutasa to przeciez powinny byc karane za tortury na zwierzetach (przynajmniej) !

Tutaj modny "pieszczoch" . Polecam goraco dla Hotek :lach: , pazurki mozna zaoszczedzic.

post-8255-0-45459600-1482666191_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaa bo Tobie chodziło o ćwiczenia na klatę i biceps :). No ja ćwiczę szczególnie to drugie ale jakoś na jednej ręce mam większe przyrosty i cholera nie wiem czemu [emoji14]

A wracając do pozycji to

przyjemność musi być duża bo już samo obcowanie trzech osób daje dużą jej dawkę ale chyba bez zgrania o jakim piszesz to jednak bardziej gimnastyka niż przyjemność?

Tak mi się wydaje bo nie miałem przyjemności (Abuuuu) się przekonać.

Masz rację, F., chociaż pytanie było nie do mnie. Ale ucieszę Cię/zainteresowanych: trening jest krótki a potem wszyscy są zadowoleni :)
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zacisniecie zebow nastepuje przy okazji opanowania refleksu dlawienia gardla przez penisa ale tylko u nowicjuszek

W końcu wiem, że słusznie nie faworyzowałem przeważnie nowicjuszek.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, dnia 25 Grudnia 2016 - 01:20, napisał(a): Zacisniecie zebow nastepuje przy okazji opanowania refleksu dlawienia gardla przez penisa ale tylko u nowicjuszek

W końcu wiem, że słusznie nie faworyzowałem przeważnie nowicjuszek.

Nawet nowicjuszki moga opanowac ten refleks ale pod warunkiem , ze wiedza jak to zrobic :blow1:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żonka również chciała by spróbować dwa w cipkę. Czyż mogę jej odmówić ;) przy najbliższej okazji na pewno spróbujemy :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje niespełnione wciąż marzenie ...

moje również, nie jesteś sama :D w taki razie. Wiem, że to mało pocieszające  :facepalm:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...