Skocz do zawartości
jarogaty

Chce czy nie chce?

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, my mężczyźni stworzyliśmy tą patriarchalną kulturę władania nad kobietami, (władaniem nad kobietami z ktòra idzie nam coraz gorzej; kobietom coraz to więcej wolno

Tak, my mężczyźni stworzyliśmy tą patriarchalną kulturę władania nad kobietami, (władaniem nad kobietami z ktòra idzie nam coraz gorzej; kobietom coraz to więcej wolno

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kobietom coraz to więcej wolno

A to niefart ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogę edytować

No tak Zouzo Ty

Nie mogę edytować

No tak Zouzo Ty

Hmm.Admin pomocy cos tu się psiuje?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nic się nie psuje. Nie masz VIP-a = nie możesz edytować.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nic się nie psuje. Nie masz VIP-a = nie możesz edytować.

Nie jestem Very Important Person? Heh

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kobietom coraz to więcej wolno

Uważajcie Ludzie. Koniec świata nastąpił  "kobietom coraz to więcej wolno"  :facepalm: To straszne.  :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem Very Important Person? Heh

No nie jesteś, heh.

Obowiązku nie ma. ;)

Przywileje kosztują.

Chyba Cię to nie wprawia w osłupienie?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm.. Jak by nie spojrzeć przez tysiąclecia męski świat dominował nad kobiecym, aż do kiedy kobiety stały się również silne i mogą decydować o swoim życiu

No nie jesteś, heh.

Obowiązku nie ma. ;)

Przywileje kosztują.

Chyba Cię to nie wprawia w osłupienie?

Nie wprawia mnie w osłupienie pisanie na forum na tyle co wizja na urzeczywistnienie marzeń

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że ciężko ocenić sytuację po tak pobieżnym opisie, ale czy jest opcja, żeby Dziewczyna miała ochotę na coś takiego, jarałoby ją to strasznie, po czym nagle by się wypaliła? Ja nie wyobrażam sobie życia bez tego typu akcji

Kobiety nie mają przełączników on/off tak jak my, faceci. Muszą dojrzeć, przemyśleć, być w nastroju, czuć wsparcie partnera, być kochane, czuć choćby minimalną miętę do absztyfikanta, mieć ładną sukienkę, jeszcze raz to przemyśleć. A jak wszystko się zejdzie w cudowną koniunkcję to czasem wypadnie okres. Nie ma lekko. Musisz dużo z nią rozmawiać, budować atmosferę i rozwiewać wszelkie wątpliwości natury moralnej. Stwarzać okazje, choć nienachalnie. Sauny, dyskoteki, kluby dla swingersów to dobre miejsca by wspólnie sie zrelaksować, niekoniecznie alkoholem, i poddać sprzyjającym okazjom. Działaj, powodzenia.

Jak ja uwielbiam zapach wieczornej rozrywki :popcorn:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak by nie spojrzeć przez tysiąclecia męski świat dominował nad kobiecym,

Ja wiem, że to jest OT. Ale coś Ci się popier... i to ostro. Puste frazesy tutaj uprawiasz. Świat się zaczął od matriarchatu, jak troszeczkę poczytasz o rozwoju homo sapiens, wspólnotach pierwotnych etc. to mi przyznasz rację. 

Jak ja uwielbiam zapach wieczornej rozrywki

Tania ta rozrywka. Ble 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...