Skocz do zawartości
Tedik

Pończochy - Kiedy, gdzie, dla kogo?

Rekomendowane odpowiedzi

Według mnie nie ma nic złego w ubraniu ich na imprezę sylwestrową.

Dlaczego tylko na sylwestra? Ja uwielbiam często je nosić. W domu, w prywatnych spotkaniach na pasie. W pracy wolę samonośne, zwłaszcza w towarzystwie jakiejś kusej spódniczki, bądź sukienki.Nie wypinam się w nich specjalnie, ale czasami, gdy usiądę kiecka zadrze się troszkę do góry i ukaże kawałek koronki. Miny zawstydzonych współpracowników bezcenne

post-21640-0-30714800-1483890637_thumb.jpg

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Janosik napisał :

Pończochy: zawsze, wszędzie, dla mnie, dla niej !!! Niby zwykła część garderoby, a jednak nie zwykła, magiczna, zmysłowa - uwielbiam !!!

No i zastanawiam się dlaczego jest aż tak  magiczna... Nie mam wątpliwości że tak rzeczywiście jest. Wiem to  z wypowiedzi licznych  panów,  widziałam też  jak mocno reagują na tą część garderoby, nawet  jeden taki co to twierdził  że niby mu  to wsio rybka, a jak zobaczył pończochy wydał  z siebie okrzyk zachwytu. ( Żeby nie było to  zaznaczam że  nogi  już wcześniej widział. ) 

Dlaczego więc  są takie magiczne...?  

Bo trochę niby  zasłaniają a tak naprawdę jednak  odkrywają....(?)

Sam zacząłem się zastanawiać co mnie tak w nich jara... i dalej nie wiem, ale zupełnie to mi ni przeszkadza. Może moja ogólna fascynacja kobiecą bielizną (tylko na kobiecie, dla ścisłości), powoduje, że jestem w nich zakochany, może brak ich na co dzień i w sumie od święta. Są dla mnie nieosiągalne, niedostępne - są pragnieniem. A pragnienie kręci najmocniej !

Poza tym bardzo lubię gdy uda mi się subtelnie złapać kadr tego co na pierwszy rzut oka nie powinno być widoczne - czyli drobne fragmenty bielizny kobiety.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziewczyny a czy zdarza się Wam nosić rajstopki na goły tyłek? Mnie to bardziej kręci niż pończochy.

Moje obydwie babcie nosiły pończochy z pasami. Żeby podczepić pończochę do pasa należało użyć małej monety przełożonej przez oczo pasa razem z pończochą. Dla mojej babci była to normalna część garderoby.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co za świetny sposób na odpinające się pończochy... Dzięki za podpowiedź. :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czy zdarza się Wam nosić rajstopki na goły tyłek?

Zdarza się. Bo majtek to ja chronicznie nie znoszę i zakładam, gdy już naprawdę muszę.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko, że to co ja mam na sobie to nie klasyczne pończochy, a zakolanówki...

Wszystkich mężczyzn najbardziej interesuje ta gorąca przestrzeń, znajdująca się tuż nad pończochami :) Ale żeby nie mówić za wszystkich (jeden za wszystkich wszyscy za jednego hola hola kolego, wszyscy?) to powiem że mnie najbardziej.... interesuje :) A już w ogóle jest miodzio, gdy ta przestrzeń naga, między pończochami a spódnicą jest gołym okiem widoczna, bo spódniczka jest o kilkanaście centymetrów krótsza od pończoch, mrrrm....

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A w pracy pod biurkiem

Monisia podobno czesto zakłada ponczoszki niezaleznie od warunków pogodowych.... Widać ze lubi byc atrakcyjnaa i kuszaca dla innych...:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...