Skocz do zawartości
Tedik

Pończochy - Kiedy, gdzie, dla kogo?

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwszy raz widziałem pończochy u 'obcej' kobiety jakieś 8 lat temu w galerii, zauważyłem bo ewidentnie wystawały jej koronki spod spódniczki i wtedy byłem w szoku bo ówczesna dziewczyna a teraz zona zaczęła mi je nakładać do łóżka także ten element garderoby kojarzył mi sie bardzo intymnie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszy raz widziałem pończochy u 'obcej' kobiety jakieś 8 lat temu w galerii, zauważyłem bo ewidentnie wystawały jej koronki spod spódniczki i wtedy byłem w szoku bo ówczesna dziewczyna a teraz zona zaczęła mi je nakładać do łóżka także ten element garderoby kojarzył mi sie bardzo intymnie.

Sama sobie też nakładała, czy tylko Tobie?

Kur... ale ranek najpierw Doktor i jego nauczycielka, teraz Yes w pończochach :facepalm:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tu napisałam durnotę i ją zamieniłam tym tekstem

przepraszam za zamęt - kobieta zmienną bywa

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy też panowie w tak obciślutkich portkach, że właściwie nie musiałby się rozbierać, bym mogła stwierdzić jaka jest wielkość "sprzętu". ;)

Oooo to ja :)

A tak poważnie. Autorze tematu, pończochy są bardzo seksownym (gdy już wiemy, że kobieta ma je na sobie), ale przede wszystkim eleganckim elementem ubioru. Jeśli rozbierasz swoją kobietę na imprezie tak, że inni wiedzą, że ona ma pończochy lub ubiera do nich nieadekwatnie krótkie sukienki/spódniczki to się nie dziwię, ale świadczy to tylko o braku wyczucia smaku (o ile tak robisz). Sprawa może się mieć inaczej, gdy typ pończochy jest inny np. kaberetka czy też wybitnie wzorzysty, które to mogą być już lekko prowokujące i faktycznie nie w każde miejsce się nadają, jednak ten sam deseń w rajstopach przyniesie podobny efekt.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sama sobie też nakładała, czy tylko Tobie?

Kur... ale ranek najpierw Doktor i jego nauczycielka, teraz Yes w pończochach :facepalm:

Oczywiscie sobie ;) no dobra ja tylko czasem sie nimi oCierałem ;p

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to moje 3 grosze, choc juz bywalem tu z tego powodu karcony - za swoje zdanie, odrebne, ale coz......... zyje troche na tym swiecie i podchodzedo tego  spokojnie. Ale do meritum Panie i Panowie...... przez setki lat ponczochy, produkowane z bawelny lub jedwabiu, byly elementem ............... tak, tak, meskiego stroju  :-> i to tylko tych mezczyzn, ktorych na to  bylo stac. O peruczkach i takie tam nie wspomne..... Natomiast historia ponczoch typowo dla kobiet rozpoczela sie na masowa skale wraz z wynalezieniem nylonu. A w odwrotna strone to mozna byloby o spodniach pogadac  :rolleyes:

Tak wiec Panowie, ktorzy urodzili by sie w dawniejszych czasach to chetnie ponczoszki by zakladali  albo by mogli pomazyc bedac z niizn spolecznych.

Coz, czasy sie zmieniaja i wiekszosc z nas razem z nimi. A ponczochy na damskich nozkach - dla mnie poezja  :mrgreen: . Pozdrawiam wszystkim noszacych i nie noszacych :saint:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to moje 3 grosze, choc juz bywalem tu z tego powodu karcony - za swoje zdanie, odrebne

Serio? W którym temacie?

Jak Ty masz inne zdanie, to masz inne zdanie, tak? Ale jak ktoś przedstawia odmienne, to Cię karci?

C'mon... ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuz, bylo, minelo............... polemizowalismy w temacie platnego seksu. Nie ma do czego wracac, Swieta ida - radosnych w gronie rodzinnym zycze i Mikolaja z duzym workiem  :rolleyes:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie, polemizowaliśmy. Nikt nikogo nie karcił.

Dziękuję, wzajemnie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pończochy: zawsze, wszędzie, dla mnie, dla niej !!! Niby zwykła część garderoby, a jednak nie zwykła, magiczna, zmysłowa - uwielbiam !!!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...