Skocz do zawartości
Tedik

Pończochy - Kiedy, gdzie, dla kogo?

Rekomendowane odpowiedzi

Pańcio: hahahaha R w pończochach, jakoś sobie tego nie mogę wyobrazić. Ale do pończoch to oko i usta powinien umalować :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

.........................a tam naturalność, też ma swój urok ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ha ha. PRu R narobiłam / nabroiłam :) Ale kocham tę jego fantazję ułańską i tańczenie po stołach i... To przy okazji.przy innych tematach wygadam :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: hahahaha R w pończochach, jakoś sobie tego nie mogę wyobrazić. Ale do pończoch to oko i usta powinien umalować :D

I nogi wydepilować! :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Facet w pończochach? dla mnie nie bardzo - ale kto co lubi! :D
kobieta jak najbardziej - kobiece nogi wywołują u mnie ogromne podniecenie ale to chyba sprawa ludzkiej psychiki.
Temat rzeka bo każdy ma swoje zdanie na ten temat ale przecież chodzi o to aby poznać różne opinie,prawda? :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taka mała dygresja. Wyszłam z domu na dłużej i poprosiłam R by ogarnął syf. Oczywiście nie ogarnął a drzwi otworzył mi będąc tylko w moich pończochach, przeskakując z nóżki na nóżkę i popiskując "krzątam się tak sobie się tutaj krzątam".

Stąd wiem, że mężczyźni kobiet nie pytają o pończochy :)

Doprecyzuję :) Do syfu podszedł taktycznie. Odział się gdy domofon usłyszał że wracam. Syf został a R uniknął konfrontacji z Iko Gromowładną :)

I się proszę nie nabijać bo to sprytny gość :)

A swoją drogą niech pierwszy z Was Panowie rzuci kamieniem, który NIGDY nie przypadowywał do siebie damskiej bielizny ;) Wyjdzie na nudziarza bez fantazji :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A swoją drogą niech pierwszy z Was Panowie rzuci kamieniem, który NIGDY nie przypadowywał do siebie damskiej bielizny ;) Wyjdzie na nudziarza bez fantazji :)

Sprytny zabieg Iko, ale co mi tam, kamieniem nie rzucam, a rękawicę podejmuję. Damskiej bielizny, rajtuz, pończoch nie zakładałem.

Nudny pewnie bywam, fantazji tyle co nic, emocje tylko w szachach. Taka ma charakterystyka :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ja też nie rzucę, bo nie tylko przymierzałam :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rajty są dla mnie tak aseksualne jak babcine reformy i kolanówki antygwałty. Co innego pończochy...

Pończochy są ekstra i moim zdaniem może je nosić do pracy nawet nauczycielka ucząca klasy 1-3.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pończochy są ekstra i moim zdaniem może je nosić do pracy nawet nauczycielka ucząca klasy 1-3.

Kurwa Doktorku przez Ciebie pomyślałem o nauczycielce mojego syna w pończochach.

Może się odmyśli, albo się wyrzygam.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...