Skocz do zawartości
Tedik

Pończochy - Kiedy, gdzie, dla kogo?

Rekomendowane odpowiedzi

Natomiast są miejsca i sytuacje gdzie raczej niewypada paradować w pończoszkach z pasami ale to każda szanująca się Pani o tym wie.

Dziwne, bardzo siebie szanuję, a nie wiem gdzie nie wypada :) Przecież nie paraduje się w samych pończochach z pasami czy bez, trzeba się jeszcze wbić w jakąś kieckę na ten przykład. Niech się szanuje ten, kto będzie chciał mi zajrzeć i zobaczyć co mam pod spodem.

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niech się szanuje ten, kto będzie chciał mi zajrzeć i zobaczyć co mam pod spodem.

polać Jej! :D  :polewaj:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuz chodziło mi o to gdy miało by je widać bez zaglądania.

Niech się wstydzi ten, kto widzi. :P

A serio - jakoś nie razi mnie szczególnie, gdy paniom wpijają się gumki od rajstop. Nie podoba, ale też nie razi. No cóż, my, kobiety mamy zazwyczaj nieco więcej tłuszczyku niż faceci. ;) Mają więc w co się wpijać. ;)

No przyznam, że czasem mnie też się zdarza i wk... mnie to niemożebnie. Dlatego wolę pończochy, jeśli nie jest tylko zbyt zimno.

Niespecjalnie podobałoby mi się, gdyby np. pani w banku była w bardzo obcisłej sukience, pod którą wyraźnie odcinałyby się zapięcia pończoch. Ale też nie bulwersowałoby mnie. 

Znacznie gorzej jednak wygląda facet w garniturze, który siadając pokazuje spory goły fragment łydki, bo skarpetki ma za krótkie, hehe.

Albo panie, którym spodnie tak wrzynają się w cipkę, że można na wizus ocenić długość warg sromowych. ;)

Czy też panowie w tak obciślutkich portkach, że właściwie nie musiałby się rozbierać, bym mogła stwierdzić jaka jest wielkość "sprzętu". ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: pytanie kiedy, gdzie, dla kogo? Odpowiedź: zawsze kiedy kobieta ma na to ochotę ;)

Pończochy są sexy owszem, ale jak kobieta ma kieckę to nie wiadomo czy ma rajty czy pończochy.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zwane też wielbłądzim kopytem :facepalm:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...................A co Ty ze swoją kobietą konsultujesz w co się ubierasz? Hę? Ona Ci na coś pozwala / zabrania odnośnie garderoby?

No o pończochy jednak bym zapytał ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każda chce je mieć i nosić

Nie każda, ja nie lubię i nie noszę, mam zapas w szufladzie gdyby zaszła sytuacja, że muszę je mieć, ale nie czuję się w nich dobrze, ale jak napisała wyżej Melissandre, panie już dawno temu nosiły. I jak Iko uważam, że nie ma w tym naprawdę nic kontrowersyjnego.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No o pończochy jednak bym zapytał ;)

Taka mała dygresja. Wyszłam z domu na dłużej i poprosiłam R by ogarnął syf. Oczywiście nie ogarnął a drzwi otworzył mi będąc tylko w moich pończochach, przeskakując z nóżki na nóżkę i popiskując "krzątam się tak sobie się tutaj krzątam".

Stąd wiem, że mężczyźni kobiet nie pytają o pończochy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stąd wiem, że mężczyźni kobiet nie pytają o pończochy

AAaaaaa rany własnie sobie to wyobraziłam i oplułam monitor :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...