Skocz do zawartości
Tedik

Pończochy - Kiedy, gdzie, dla kogo?

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem, że każdy ma prawo robić co chce i ubierać się jak chce lecz są pewne granice, prawda?

Oczywiście!

Nie śmignę z gołym cycem, gołą dupą i tylko w pończochach i szpilkach główną ulicą miasta.

Nie chodzę też do pracy w koszulce na ramiączka typu spaghetti i na dodatek bez stanika - to akurat ze względu na zawodowy dress code.

Ale czy założę majty na tyłek, czy będę miała pończochy, czy rajstopy - to już wyłącznie moja sprawa.

Pardon, ale nikt nie będzie mi sprawdzał bielizny, no chyba, że bardzo sama bym tego chciała. ;)

pończochy w postrzeganiu bardzo sporego procentu ludzi są ubiorem bardzo hmm.. kontrowersyjnym

Zanim nastały rajstopy kobiety nosiły wyłącznie pończochy i nie ma w nich nic kontrowersyjnego. Doskonale pamiętam moją mamę, (choć byłam małą dziewczynką) która nosiła pończochy codziennie. Potem, niestety, popularne stały się rajstopy, ech...

Kontrowersyjne to mogłoby być bodystocking do prześwitującej bluzki, ewentualnie.

Pończochy są też dobrym rozwiązaniem dla kobiet, którym niezależnie od pogody, także w czasie największych upałów, nie wolno do pracy przyjść z gołymi nogami. 

Załóż sobie przy temp. 30 stopni na 10-12 godzin na tyłek rajstopy. Wtedy pogadamy o kontrowersyjności pończoch. ;)

Każda chce je mieć i nosić

Nie każda. Sporo kobiet ich nie znosi. Kwestia gustu, stawianie na wygodę lub seksowność.

nie wiem czy pozwoliłbym swojej kobiecie ubrać się tak na imprezę

Wrrrrrr... dobra, nie komentuję dalej.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czy często widujecie osoby ubrane w pończochy? nie mówię o spotkaniach, mam na myśli; na mieście, w pracy itp? osobiście mi się nie zdarzyło być może dlatego ,ze mieszkam w małym mieście

Ja często noszę na co dzień w ten sposób jak na załączonym zdjęciu, wykonanym dzisiaj. ;)

I z tego co obserwuje w Warszawie, nie jestem jedyna, wiele dziewczyn się tak nosi...

Tylko, że to co ja mam na sobie to nie klasyczne pończochy, a zakolanówki... 

W każdym razie nie widzę nic zdrożnego w zakładaniu pończoch na co dzień, do pracy, sklepu czy gdziekolwiek indziej... 

post-14755-0-07092400-1482336764_thumb.jpg

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cran ale te zakolanówkj to na rajtki narzuciłaś chyba ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na rajtki, oczywiście, bo inaczej by mi tyłek odpadł :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio mialam na sobie rajstopy yyy... chyba jako dziecko ;) nienawidze rajstop! obcisla kiecka i rajstopy (najlepiej wyciagniete pod cycki, żeby nie UWYDATNIAĆ boczków :lach: ) okropność. 

najbardziej lubie ubierać pończochy na koncerty! :D takie punkowe/hardcore'owe ;) tam nawet dziurawe pasują :D :D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście uwielbiam Kobiety w pończochach wspaniale się w nich prezentują iwyglądają bardzo kobieco nie ma znaczenia czy to samo nośne czy inne są wspaniałe.Natomiast są miejsca i sytuacje gdzie raczej niewypada paradować w pończoszkach z pasami ale to każda szanująca się Pani o tym wie.Kochane Panie apel naście pończochy wyglądacie w nich wspaniale pozdrawiam!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Natomiast są miejsca i sytuacje gdzie raczej niewypada paradować w pończoszkach z pasami

A czy w tych miejscach, w których nie wypada być w pończochach, zaglądasz paniom pod kieckę, by sprawdzić, czy oby na pewno ich nie założyła??? :shock:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czy w tych miejscach, w których nie wypada być w pończochach, zaglądasz paniom pod kieckę, by sprawdzić, czy oby na pewno nie założyła pończoch??? :shock:

właśnie też się zastanawiam. przecież do babci na urodziny tez mozna isc w ponczochach, tak jak i na pogrzeb i do kościoła. no ok, na basenie mogło by to wygladać dziwnie, albo w polu, przy składaniu siana czy sadzeniu ziemniaków :lach:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

on: a ja, zachęcam moją kochaną małżonkę do jak najczęstszego zakładania pończoszek, nakręcają mnie baaaardzo pozytywnie :mrgreen:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...