Skocz do zawartości
Tedik

Pończochy - Kiedy, gdzie, dla kogo?

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiałem się zawsze czy pończochy mogą stanowić część ubioru na codzień?  moim zdaniem raczej nie i chyba wolałbym żeby została to część garderoby "osobistej" którą zakłada się na specjalne okazje tylko dla wybranych lecz czy wypada np na imprezę sylwestrową ubrać je jako część eleganckiego stroju? czy nie jest to zbyt odważne i prowokujące? sam nie wiem czy pozwoliłbym swojej kobiecie ubrać się tak na imprezę.Jakie jest wasze zdanie na ten temat?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie nie ma nic złego w ubraniu ich na imprezę sylwestrową.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mogą. Kiedy chcą i jak chcą.

I co to za decydowanie za kobietę co ma założyć czy nie. 

Za siebie mówię, ale ubieram się dla siebie nie dla mężczyzn. I jak mam kaprys idę w spodniach  a jak mam ochotę zakładam pończochy. To wszystko zależy od tego jaki danego dnia mam nastrój. Nic więcej.

A co Ty ze swoją kobietą konsultujesz w co się ubierasz? Hę? Ona Ci na coś pozwala / zabrania odnośnie garderoby?

Ja R nie pytam o zgodę na wyjście do pracy np. bez bielizny czy w pończochach. Moja sprawa i mój kaprys w czym lub bez czego wyjdę z domu. A R czasami skonsultuje sam z siebie połączenie kolorów, bo ogólnie to ma je gdzieś :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda nie konsultuje ze swoją kobieta kiedy i co na siebie zakładam lecz pończochy w postrzeganiu bardzo sporego procentu ludzi  są ubiorem bardzo hmm.. kontrowersyjnym :D  Rozumiem, że każdy ma prawo robić co chce i ubierać się jak chce lecz są pewne granice, prawda? - takie jest moje zdanie i nie chce sie z nikim kłócić , prowadzimy tutaj dyskusję i wymianę opinii :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tedik, moim zdaniem nie ma w pończochach nic kontrowersyjnego. Jeśli kobieta chce je ubrać to czemu nie?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

sporego procentu ludzi

jaki procent? i źródło badań poproszę

masz prawo do swojego zdania oczywiście, ale mnie osobiście mierzi pozwalanie / nie pozwalanie kobiecie na jakieś elementy stroju jeśli to nie jest Wasza umówiona gra a codzienność - a tak odczytałam Twój post.  

tak rozmawiamy, a ja przedstawiam swoje zdecydowane stanowisko :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi się to, że jesteś zdecydowana, wiesz? może dlatego, że nie jestem kobietą to odbieram to całkowicie inaczej. Czasy się zmieniają, styl i moda jeszcze szybciej. Jestem młody i może dlatego słabo zorientowany dlatego pytam.
Aczkolwiek ubrania które kiedyś kupić można było tylko w sexshopie można kupić teraz w sklepie z codzienna odzieżą (mam na myśli lateksowe spodnie) i chodzą w nich nawet starsze osoby. Nie wiem jak z pończochami ale na ten moment można kupić je w każdym supermarkecie a czy jeszcze pare lat temu tak było? czy było to tak powszechne?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pończochy to część garderoby, w której kobieta czuje się bardziej seksi niż w rajstopach. A kto powiedział, że nie możemy się czuć atrakcyjnie, seksi na co dzień, że nie można w pończochach pójść do pracy, na zakupy, do biblioteki itp. Pończochy pojawiły się już w XVII wieku, produkowane były z jedwabiu, potem nylonu i są starsze od rajstop, kiedyś były bardzo drogie i dostępne dla bardzo bogatych Pań. Ale Panie je nosiły :) I nie był to wyraz jakiejś lekkości obyczajów. To po prostu rodzaj ubioru. Teraz pończochy są ogólnodostępne, każda je może mieć i nosić. Nie widzę w tym żadnego problemu :)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każda chce je mieć i nosić - to fakt bo mają w sobie to "coś" ale czy często widujecie osoby ubrane w pończochy? nie mówię o spotkaniach, mam na myśli; na mieście, w pracy itp? osobiście mi się nie zdarzyło być może dlatego ,ze mieszkam w małym mieście :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każda chce je mieć i nosić - to fakt bo mają w sobie to "coś" ale czy często widujecie osoby ubrane w pończochy? nie mówię o spotkaniach, mam na myśli; na mieście, w pracy itp? osobiście mi się nie zdarzyło być może dlatego ,ze mieszkam w małym mieście :D

To odpowiedz po czym poznajesz czy kobieta ma na sobie pończochy, czy rajstopy.

Moja żona zakłada pończochy wtedy, gdy ma na nie ochotę, i tyle. Nie nosi się je całkowicie na wierzchu, tylko w krótkiej, spódnicy/sukience potrafi być widać że są to pończochy i to zazwyczaj kiedy się schyli, czy przykucnie

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...