Skocz do zawartości
sweetcouple9085

Ultimate Cuckold czy coś innego?

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, mam takie techniczne pytanie odnośnie terminologii.

Bo mianowicie ja osobiście jako uległy bi rogacz w moim związku Ultimate Cuckold uprawiam sex z moją Panią... i czy to mnie dyskwalifikuje na miano Ultiamte Cuckold.

Po za tym faktem jestem wobec mojej Pani uległy i bezgranicznie oddany. 

Nosze pas cnoty i w 100 procentach oddaje kontrole nad seksualnością mojej Właścicielce.

Oraz służę prawie bezgranicznie Bullom mojej Pani, czyszczę, przygotowuje itp.

A i jeszcze czy w Ultimate Cuckold Hotka jest zawsze uległa wobec Bulla?

hehe pomożecie w nazwaniu takiej relacji... 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie sweetcouple9085,

Uważam że nie ma przeszkód w uprawianiu seksu Hotki z uległym rogaczem w relacji Ultiamte Cuckold. Ponieważ Hotka, jej dobro, dyskrecja stron (Hotka, Kochanek, Rogacz) zaspokojenie i chęć przygód są najważniejsze. Jeżli ściągnie Ci pas cnoty i będzie chciała się kochać, uprawiać seks to nie powinieneś nawet pomyśleć o odmowie, może to zostać odebrane przez nią jako prowakacja i nie ściągnie Ci pasa cnoty, przez długi, długi czas...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:) no nie śmiałbym odmówić, mojej Pani!

Dziękuje za opinie :) faktycznie bez sensu jakąś ideologie dorabiam, będzie przecież i tak jak moja Pani chce.

Zapytałem bo w sumie mnie to zainteresowało czy faktycznie są tu osoby w 100% żyjące w celibacie wobec swojej partnerki.

Z chęcią przeczytałbym ich opinię...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ultimate nie wiąże się z obowiązkiem czystości. Chastity jest tylko pewnym fragmentem, odmianą ultimate.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja po prostu czytam te definicje i w sumie FemDom też może być Ultimate Cuckold. Bo w oby dwoch to Kobieta rządzi.

Czy się mylę? Bo ja nie widze zbytnio tej granicy...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja po prostu czytam te definicje i w sumie FemDom też może być Ultimate Cuckold. Bo w oby dwoch to Kobieta rządzi.

Czy się mylę? Bo ja nie widze zbytnio tej granicy...

Może, ale nie musi.

Femdom może występować niezależnie, bez cuckoldu.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wyobrażam sobie, żebym kiedykolwiek miała być uległa wobec jakiegokolwiek faceta!!!
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O właśnie, przeoczyłam pytanie. ;)

UC "reguluje" wyłącznie relacje hotki i rogacza.

Z kochankami może już być różnie. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję moi drodzy. Pytam bo często spotykam się z zapytaniami Byków, którzy z tonu literek :) wydają się myśleć że moja Hot bedzie ich suką. Hehe a Ona właśnie co jedyne może być Ich Kochanką, a dla mnie jak najbardziej zimną wyrafinowaną Suką (w tym Dominującym znaczeniu)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...