Skocz do zawartości
Tedik

Cześć wszystkim!

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!
Pierwszy post na forum poświecę na przywitanie się i być może poznanie z grubsza kilak osób :)
Jestem Marcin, mam 21 lat, aktualnie pracujący lecz w planach mam studia - to tyle o mnie w skrócie.
Pewnie nie wielu z was jest w moim wieku i zastanawiacie się co taki "gówniarz" robi na tym forum? skąd on się wziął?! Dobre pytanie bo "droga" jaką przebyłem przez liczne strony internetowe była baaaardzo długa i kręta lecz to dłuższa opowieść :)
Interesujące jest to jak okropna? albo wspaniała jest ludzka ciekawość, że podążając szlakiem coraz to nowszych  zagadnień i słów dotarłem aż na to forum. Mam nadzieję, że tutaj poznam coś czego w moim póki co krótkim życiu jeszcze nie miałem okazji zobaczyć, przeczytać, usłyszeć.

Mam nadzieję, że przywitacie mnie miło i ciepło!
Chętnie również odpowiem na wszelkie pytania :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Przeczytaj ten poradnik by dowiedzieć się, jak aktywować usługę ZK CZAT na komputerach typu desktop. W chwili, gdy wygaśnie Twoja subskrypcja VIP, pamiętaj o grupie preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nieszablonowo i interesująco. Ciekawe co z Ciebie wyrośnie ;).

Witaj młody

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj,

bardzo lubię takie powitania, gdy nie ma walniętego wyłącznie "cześć", takiego na "odwal się". ;)

Dobrze rokujesz na przyszłość, jeśli to nie będzie tylko "słomiany ogień". ;)

Życzę Ci dobrej zabawy i fascynującego odkrywania nieznanego. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No 'młody' nie wiem jak inni ale ja chciałbym dowiedzieć się więcej o tych krętych ścieżkach, które Cię tutaj przywiodły :).

Witaj na forum!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć - jakoś mam takie niejasne wrażenie, że kiedyś tą samą drogą tu trafiłam ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kazdy przeszedl jakas droge zanim tu trafil, mniej czy bardziej kreta, ale najwazniejsze to znalezc sie w gronie osob o podobnych zaintersowaniach. Witaj i dzialaj.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

sama będąc świeżynką w szeregach forumowych dołączam się do powitań:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć - jakoś mam takie niejasne wrażenie, że kiedyś tą samą drogą tu trafiłam ;)

No 'młody' nie wiem jak inni ale ja chciałbym dowiedzieć się więcej o tych krętych ścieżkach, które Cię tutaj przywiodły :).

Witaj na forum!

powie może w takim "skrócie" 

Wszystko zaczęło się hmm kilka lat temu - dokładnie nie wiem bo kto by to pamiętał :D

Często odwiedzałem portale społecznościowe i oglądałem rożnych ludzi - najczęściej ten z literka "f" z czasem ciekawosć była coraz większa, szukałem coraz to nowszych źródeł znajomości żeby poznać osoby młodsze, starsze itd. tak wiem, że ludzi poznaje się na żywo ale nie o tym mowa bo wcale nie jestem uzależniony od portali społecznościowych a w swoim prawdziwym życiu mam wielu znajomych no ale ciekawość zrobiła swoje. Jako iż człowiek stawał się coraz starszy, hormony buzowały  :klaszcze:  zerkałem na różne strony które oferowały możliwość zobaczenia ludzi z tej "drugiej" strony - patrzyłem czy spotkam kogoś znajomego a z czasem nawet sam założyłem sobie tam konto i na wielu innych portalach - rozmawiałem z ludźmi, poznawałem nowe obrazy, pojęcia i z czasem coraz to większą uwagę skupiałem na "trójkątach" bo bardzo mi się to podobało. Oczywiście, że każdy ma swoje fantazje i upodobania dla mnie są to np : kobiece nogi - to one wywołują u mnie ogromne podniecenie i nie to że jestem jakimś tam napaleńcem i zwracam uwagę tylko na nie lecz mój wzrok często kieruje się na nie bo po prostu to lubię  :D kwestia psychologii a w to lepiej się nie zagłębiać. Mam też mnóstwo innych "fetyszy" ale dokończę temat trójkątów - był to element dla mnie można powiedzieć nowy, wiadomo dawno wiedziałem o czymś takim ale temat stał się interesujący i wtedy oglądając profile na portalu społecznościowym o tematyce erotycznej i spotkaniowej trafiłem nieświadomie na "cuckold" i wtedy pierwszy raz wpisałem nazwe w google i sprawdziłem co to takiego jest ten cuckold! temat stał się bardzo ciekawy, oglądałem zdjęćia i nagrania tego typu zabaw, czytałem o tym w internecie i przypadkiem włączyłem to forum. Zerkałem na chwilkę i wyłączyłem ale dosyć często tutaj wracałem aż wkoncu stwierdziłem, że to płatne forum i jeśli ktoś za to płaci to nie będzie tutaj "bałganu" tylko poważni ludzie  oraz poważne tematy. I oto jestem :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...