Skocz do zawartości
harnas77

Klimatyczny Threesome

Rekomendowane odpowiedzi

Mrrrrr wróciły wspomnienia, bez zawiązanych oczu i tylu komend (sama doskonale wiedziała co ma robić :-> ) ale reszta tak było w 90%..... ehhh

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obejrzałem go już kilka razy, i kurcze... no widzę siebie w tym filmie:D

Zawsze można robić za statystę, lampkę nocną lub podnóżek ^^ :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze jakbyś popatrzył to Druh ma okreslone wyraźnie że nie jest uległym rogaczem
A po drugie daczego zakladasz, że rogacz musi być uległy i być statystą.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze żartuję

Po drugie wiem, ze druh nie jest rogaczem

Po trzecie, jeśli są tu ludzie na poziomie którzy mogą popisać o wszystkim bez tabu to zakładam też, że wiedzą co to jest poczucie humoru i mają lekki dystans do wielu rzeczy ;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze można robić za statystę, lampkę nocną lub podnóżek ^^ :D

Jeśli Cie kręci taka rola, to _nikt_ Ci tego nie zabroni :lach:, myślę że ktoś też byłby w stanie załatwić Ci udział :)

Mrrrrr wróciły wspomnienia, bez zawiązanych oczu i tylu komend (sama doskonale wiedziała co ma robić :-> ) ale reszta tak było w 90%..... ehhh

Największy według mnie urok, to własnie zawiązane oczy i te komendy:D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli Cie kręci taka rola, to _nikt_ Ci tego nie zabroni :lach:, myślę że ktoś też byłby w stanie załatwić Ci udział :)

widać, że też jesteś pozytywny wesołek! hip hip hurra dla takich ludzi! :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze żartuję

Po drugie wiem, ze druh nie jest rogaczem

Po trzecie, jeśli są tu ludzie na poziomie którzy mogą popisać o wszystkim bez tabu to zakładam też, że wiedzą co to jest poczucie humoru i mają lekki dystans do wielu rzeczy ;)

Cóż może spotkałem zbyt wielu kochanków z takim nastawieniem i jestem przeczulony 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kochanek, może para do swingu, może inne (wstawiłem taką grupę bo nie miałem pomysłu na nic innego bo jesteśmy nowi z żonką i dopiero patrzę jak to wszystko dalej się potoczy ;) przy okazji można wiele poczytać fascynujących rzeczy i dowiedzieć się o graniach, które można przekroczyć . 

Może i jestem wesołek i lubię pożartować, ale to wynika z mojej otwartości i szczerości. Wolę być sobą, szczery i powiedzieć coś głupiego, niż na siłę doszywać do siebie metkę mędrca a na codzień być burakiem (znam takich) :D wariat wariatowi nie równy! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...