Skocz do zawartości
harnas77

Klimatyczny Threesome

Rekomendowane odpowiedzi

To i ja dorzucę coś od siebie, wyjątkowo spodobał mi się ten filmik. Mrrrrrrr :D

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fantastyczny w 100% trafia w mój gust. Również lubię kierować żonką prze spotkaniach 2+1 i mówić jej co jak i kiedy ma robić. Oboje nas to kręci. A wkładanie 2 penisów w usta żony to już coś wspaniałego ;) No i finisz na piersiach ... No i tu się ujawnia mój fetyszyk, bo chciałbym kiedyś tak zalane piesi żonki wylizać ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fantastyczny w 100% trafia w mój gust. Również lubię kierować żonką prze spotkaniach 2+1 i mówić jej co jak i kiedy ma robić. Oboje nas to kręci. A wkładanie 2 penisów w usta żony to już coś wspaniałego ;) No i finisz na piersiach ... No i tu się ujawnia mój fetyszyk, bo chciałbym kiedyś tak zalane piesi żonki wylizać ;)

Obejrzałem go już kilka razy, i kurcze... no widzę siebie w tym filmie:D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nooooo. ładne to to jest :).

W dniu 2.01.2017 o 17:29, Druh pisze:

W roli z zawiązanymi oczami też ? :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W roli z zawiązanymi oczami też ? :D

Nie zauważyłem u siebie kobiecego biustu ani cipki, więc to nie moja rola:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zauważyłem u siebie kobiecego biustu ani cipki, więc to nie moja rola:)

znaczy się że jest wolna? UFF :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja widzę tu fragmenty wspomnień z ostatniej imprezy gdzie troszkę puściły nam hamulce ;) Żonka co prawda opaski na oczach nie miała ale równie chętnie wykonywała polecenia typu: a teraz weź mu do buzi .. ssij, liż ... ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...