Skocz do zawartości
yes

Jaka zabawka dla zony pod choinkę?

Rekomendowane odpowiedzi

Dodam tylko zupełnie egoistycznie ze czuje sie mega szczęśliwy i zaspokojony a po reakcji zony można stwierdzić ze będzie chciała sie rozwijać :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rowniez tak mieliście? Co czułeś widząc niby penisa w cipce zony?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem że moze Was zanudzam bo przecież czym jest włożenie zonie wibratora z prawdziwa zk ale...

Stwierdziłem ze miedzy moja zona a obcym mężczyzna jest jedynie blokada bo te wydawane dźwięki rozkoszy przez zone (których nie słyszę nawet gdy ja w niej jestem) świadczą o tym ze jednak jej cipka nie jest stworzona tylko do mojego kutasa....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli żona się przełamie licz się z faktem, że rzeczywistość może być dalece rożna od twoich oczekiwań . Cuckold to jazda bez trzymanki. Pewna moja "znajoma" powiedziała, że z mężem nigdy nie zrobi tego co z kochankiem chociaż mąż wiedział o jej spotkaniach.Pewne zachowania są tylko zarezerwowane w relacji kochanek/bul hotka.    nie jest to reguła ale z mojego skromnego doświadczenie właśnie tak jest. Pytałem dlaczego odpowiedziała ze jakby maż dowiedział się ci robi  to by już jej nie szanował.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli żona się przełamie licz się z faktem, że rzeczywistość może być dalece rożna od twoich oczekiwań . Cuckold to jazda bez trzymanki. Pewna moja "znajoma" powiedziała, że z mężem nigdy nie zrobi tego co z kochankiem chociaż mąż wiedział o jej spotkaniach.Pewne zachowania są tylko zarezerwowane w relacji kochanek/bul hotka.    nie jest to reguła ale z mojego skromnego doświadczenie właśnie tak jest. Pytałem dlaczego odpowiedziała ze jakby maż dowiedział się ci robi  to by już jej nie szanował.

Zaryzykowałbym...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...