Skocz do zawartości
yes

Jaka zabawka dla zony pod choinkę?

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę, że jednak zasiałem odpowiednio ziarnko ciekawości ;)

zgadza się:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Juz jest namiastka nowego kolegi ;) Jeszcze nie wręczony. Spodoba sie?

post-17755-0-80227200-1481831403_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajny kolega - niewymagajacy, zawsze chetny, zywiacy sie tylko bateria, zawsze gotowy,nie humorzasty, z erekcja non-stop .................. :klaszcze: moim zdaniem  sie spodoba. Zapakuj ladnie i pod choinke za niedlugo  :mrgreen: . A po uzyciu prosimy o relacje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam zapędów ;) ale pierwszy raz trzymałem w ręku większego od swojego, jakby nie patrzeć ptaka ;)

A relacja bedzie, bedzie. Nie wiem czy wytrzymam do swiat

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie przyznaje - nie wytrzymalbym, ale za Ciebie bede trzymal kciuki. A ze wiekszy? Spoko, bez komleksow kolego, pomysl jak zonce bedzie zajebiscie i to sie liczy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wytrzymałem i pokazałem zonie prezent.

Swietnie... Skomentowała jednym zdaniem.

"Jak juz kupowałeś, to mogłeś wybrać grubszy..."

Szok! Z jednej strony fajnie ze akceptuje pomysł ale z drugiej moze nie dać jej satysfakcji... Choc mam nadzieje ze pobawimy sie nim dzisiaj.

Trudno, trzeba bedzie zainwestować dla dobra hotki w kolejny sprzęt :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mojej zonie kupilem kilka sprzetow roznych rozmiarow a i tak twierdzi ze najlepszy ze wszystkich jest moj:) proboj roznych wielkosci. Tych do dupci tez:)

Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cel jest jeden, zabawka musi byc 'interaktywna', musi zone rozwinąć w dobrym kieruńku ;) Musi byc duża oraz sie ruszać ;)

Moja pierwsza refleksja : Ponętny Kochanek : na pewno będzie interaktywny, pewnie i rozwinie Twoją żonę w dobrym kierunku, wielkość też znajdziesz odpowiednią, no i na 100 % będzie się ruszał :redevil:. Szkoda czasu na półśrodki ;).

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja pierwsza refleksja : Ponętny Kochanek : na pewno będzie interaktywny, pewnie i rozwinie Twoją żonę w dobrym kierunku, wielkość też znajdziesz odpowiednią, no i na 100 % będzie się ruszał :redevil:. Szkoda czasu na półśrodki ;).

Wiem, napewno masz w 100% racje ;) Gdybym mógł to zonie bym od ręki zaproponował takiego ;) Narazie jednak nie ma mowy a tak naprawdę jeszcze 2 lata temu tez nie było mowy o robieniu sobie zdjec, umieszczaniu ich np tutaj oraz kupowaniu żelowego kolegi także moze na wszystko przyjdzie czas ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest zgoda na przetestowanie zabawki dzis wieczorem ;))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...