Skocz do zawartości
yes

Jaka zabawka dla zony pod choinkę?

Rekomendowane odpowiedzi

W takim razie poproszę o link i argument

Mam nadzieję że się nie obrazisz bo odpowiadam z lekkim przymrużeniem oka, ale my kobiety lubimy prezenty wykonane własnoręcznie, a przy tym to nawet pracy nie ma zbyt dużo...Instrukcja poniżej:)

https://www.youtube.com/watch?v=JwCbbMgp3Lw 

A tak na poważnie to mi się marzy taki fajny mały wibratorek z pilotem (może ktoś szepnie mojemu "underground":)..Możliwości zastosowania nieograniczone!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Proponujemy wibrator "magic wand" 230v. Najlepsza inwestycja w zabawkę :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O tak. To jedna z lepszych zabawek;)

Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Proponujemy wibrator "magic wand" 230v. Najlepsza inwestycja w zabawkę :)

O tak. To jedna z lepszych zabawek;)

Było już kilka postów nt. tej zabawki, podobni super, z tym że wyłącznie w oryginale (bodajże Jans zamieszczał obrazy czym się wyróżnia orginał i na co zwracać uwagę). Minusem jest to że troszkę kosztuje.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My mamy takie malutkie cudeńko.. małe ale naprawdę daje radę, na wiele sposobów.

Nasz wersja jest troszkę starsza, w tej najnowszej można sterować urządzeniem przez smartphona.. na odległość.

Może komus sie spodoba, chociaz cena może odstraszać.

http://we-vibe.com/we-vibe-classic

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Było już kilka postów nt. tej zabawki, podobni super, z tym że wyłącznie w oryginale (bodajże Jans zamieszczał obrazy czym się wyróżnia orginał i na co zwracać uwagę). Minusem jest to że troszkę kosztuje.

Tak dokladnie pamietam ze to Jans zamiescil zdjecia z roznica oryginalu i podroby wg zdjec przez niego zamieszczonych szukalem tej rozdzki bezposrednio u chinoli. Zaplacilem 30% polskiej ceny i przesylka z chin za free tylko musialem miesiac na nia czekac. Ale oplacalo sie:) zona z tego sprzetu zadowolona:) wiec polecam. Ja swojej zonie kupie sluchawke do prysznica:) taka co oszczedza wode i daje duze cisnienie. Podobno orgazm przychodzi w minute:) link zamieszcze jak wroce do domu

www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6070734854

Chwilka w korku i znalazlem. Przyjemne z pozytecznym:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oryginał produkuje firma hitachi na rynek Amerykański. W Europie jest niedostępny i niedozwolony ze względu na europejskie prawo (info od hitachi). Wszystko co jest dostępne na naszym rynku to zamienniki.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja swojej zonie kupie sluchawke do prysznica:) taka co oszczedza wode i daje duze cisnienie. Podobno orgazm przychodzi w minute:) link zamieszcze jak wroce do domu Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka

www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6070734854

Ciekawe.

Z ta sluchawka to bylbym jednak ostrozny bo lechtaczka z natury jest bardzo delikatna i ostry strumien wody kranowej moze w zapale uniesien podraznic na dluzej te okolice.

Podobnie elektryczne szczoteczki do zebow uzywane do tego celu nie ciesza sie powodzeniem.

Lepiej jednak wibratorki z regulowana predkoscia ktore mozna latwo kontrolowac tzn nacisk i predkosc.

One sie sprawdzaja bo sa robione specjalnie do tych celow.

Magic Wand funkcjonuje rowniez bardzo dobrze u panow jako stymulacja wstepna.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki serdeczne za podpowiedzi ;)

Jutro tez udam sie do jednego z sex shopow

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję że się nie obrazisz bo odpowiadam z lekkim przymrużeniem oka, ale my kobiety lubimy prezenty wykonane własnoręcznie, a przy tym to nawet pracy nie ma zbyt dużo...Instrukcja poniżej:)

https://www.youtube.com/watch?v=JwCbbMgp3Lw 

A tak na poważnie to mi się marzy taki fajny mały wibratorek z pilotem (może ktoś szepnie mojemu "underground":)..Możliwości zastosowania nieograniczone!

Widzę, że jednak zasiałem odpowiednio ziarnko ciekawości ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...