Skocz do zawartości
yes

Jaka zabawka dla zony pod choinkę?

Rekomendowane odpowiedzi

Kochani, pozostało mało czasu do świat a ja chce sprezentować jakaś zabawkę swojej małżonce...

Cel jest jeden, zabawka musi byc 'interaktywna', musi zone rozwinąć w dobrym kieruńku ;) Musi byc duża oraz sie ruszać ;)

Moze macie jakieś sprawdzone konkretne modele? W takim razie poproszę o link i argument ;)

Ps czy na kobiety bardziej działa jeśli wibrator jest w kształcie dużego zylastego fiuta... niz w kształcie bliżej nie określonym?

Do czego ma on służyć? Mysie ze do wspólnych zabaw mianowice Ania lubi gdy kręcę i bawię sie jej guziczkiem a cipke wtedy jest nie wypełnionia, moze taki wibrujący w środku kolega mógłby sprawić nowe doznania ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czy na kobiety bardziej działa jeśli wibrator jest w kształcie dużego zylastego fiuta... niz w kształcie bliżej nie określonym?

To zależy od preferencji Twojej żony. Każda Kobieta lubi co innego. Może delikatnie sam ją podpytaj jaki by jej bardziej odpowiadał? Osobiście wolałabym "w kształcie dużego żylastego fiuta"... można go w sumie fajnie wykorzystać, gdy kochanka nie ma w pobliżu ;)

Polecam kulki gejszy.
Jeśli chcesz wzmocnić żonie doznania.  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cranberry ma rację każda kobieta lubi co innego, podpytaj, albo przeglądając w internecie zapytaj czy chciałaby kiedyś czegoś spróbować.. są np piękne korki analne w kształcie diamentu, a jak lubi sama się bawić to kup jej jakiś mały wibratorek na palec :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ani ja ani zona nie mamy z tym doświadczenia i zona zdała sie na moj wybór.

Wybiorę 'dużego zylastego...' ;) mam nadzieje ze sie nie zniechęci gdy bedzie większy niz moj, juz wole by sie spodobał i był używany ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie sprawdził się prezent w postaci kulek gejszy, ale takich porządnych (nie chińszczyzna na allegro za 20zł), do ćwiczenia mięśni kegla, ale wiem, że wykorzystywane są też w innych celach ;)

Jakiś czas temu z jedną parą kupiliśmy coś co może być dla Ciebie fajnym pomysłem na prezent - zestaw do zrobienia odlewu kutasa. Było to nasze trzecie wspólne spotkanie, nie mogłem kochać się z hotką, ale bawiła się moim kutasem jedynie, na drugim spotkaniu się przełamała i robiła nam obojgu loda, ale nie zgadzała się na penetrację, więc mąż wpadł na pomysł i kupił rzeczony zestaw. Zrobiła dokładny odlew i zabawiała się później "moim" dildo :) po kilku tygodniach przyzwyczajania się do innego kutasa i zabaw wspólnie z mężem w końcu się przełamała i poczuła mnie prawdziwego, tyle że w gumce.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ania generalnie jest na nie... Boje sie ze nowa zabawka będzie nieużywana a zona obrazona :) z drugiej strony może jak sprobuje to się jej spodoba a to będzie początek zabawa zk :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś czas temu z jedną parą kupiliśmy coś co może być dla Ciebie fajnym pomysłem na prezent - zestaw do zrobienia odlewu kutasa. Było to nasze trzecie wspólne spotkanie, nie mogłem kochać się z hotką, ale bawiła się moim kutasem jedynie, na drugim spotkaniu się przełamała i robiła nam obojgu loda, ale nie zgadzała się na penetrację, więc mąż wpadł na pomysł i kupił rzeczony zestaw. Zrobiła dokładny odlew i zabawiała się później "moim" dildo po kilku tygodniach przyzwyczajania się do innego kutasa i zabaw wspólnie z mężem w końcu się przełamała i poczuła mnie prawdziwego, tyle że w gumce.

Genialny pomysł na stopniowe pokonywanie barier!! 
Winszuję. :)

Boje sie ze nowa zabawka będzie nieużywana a zona obrazona z drugiej strony może jak sprobuje to się jej spodoba a to będzie początek zabawa zk

Żona będzie obrażona, a zabawka nieużywana, gdy coś ją do tego zniechęci...

Dlatego może spraw, by czuła, że ten prezent naprawdę dla niej... Sam ją zachęcaj, ale w bardzo sensualny sposób (i w takich też momentach) by go używała... bawcie się nim razem... jeśli ona nie ma odwagi to sam po niego sięgaj, gdy jest bardzo podniecona... :)
Zabawki też trzeba umieć Kobiecie dawać. ;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Genialny pomysł na stopniowe pokonywanie barier!! 

Winszuję. :)

Najważniejsze, że zadziałał i po półtora miesiąca nadziewała się na prawdziwego :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

BAD SANTA obdarował mojego duszka 2 drobiazgami. Ten czeka jeszcze na swój pierwszy raz.

Chyba :)

post-21224-0-43747300-1481661898_thumb.jpg

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ten czeka jeszcze na swój pierwszy raz.

Chyba :)

Ja też chcę takie coś :). Poproszę o kontakt do tego Mikołaja

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...