Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Jak mojej się ten film podoba to musi być zajebisty

Rekomendowane odpowiedzi

Pod warunkiem że kurierem ze skrzynką, będzie Twoja piękna żona!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pod warunkiem że kurierem ze skrzynką, będzie Twoja piękna żona!

Kurierem przecież mogę być ja  przywieź  skrzynkę i żonę  :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety z pustego i Salomon nie naleje..

tutaj jest link do opisu filmu.. oryginalna nazwa tego filmiku to The Girlfriend Game

ale niestety jest to film krótkometrażowy.. i nie idzie go nigdzie poszukać dłuższego.. a o to link do filmiku..

czekam na krate piwa :) Sprawa rozwiązana.. lub do ustalenia nagroda..

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz zacząć wymyślać trudniejsze zadania, bo jak zona ruszy w trasę z piwem to do następnych świąt  nie wróci :)  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli się śląski małż nie da rady wszystkim obstawić ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam tylko, że odcinek 13 z sezonu pierwszego. Też bym się napił piwka :P

mam pytanko jak można obejrzeć i gdzie . Byłem na stronie serialu i nie wiem jak 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...