Skocz do zawartości
BBman

Zdecydowalem sie - wiec jestem!

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam dobrej drogi, wykonalem pierwszy krok.

Postaram sie aktywnie uczestniczyc w spolecznosci.

Pozdrowienia dla wszystkich!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. W chwili, gdy wygaśnie Twoja startowa subskrypcja VIP, pamiętaj o grupie preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj kolego i baw się dobrze.

.............co do dobrej drogi, no nie wiem, może i jest wśród nas, ktoś co się drogami zajmuje, pytaj ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko nie nadlatuj od razu z ornitologią. Błaaaagam. Daj się poznać w dyskusjach a potem może być jazda czy autostradą czy ścieżką wyboistą :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszak nikt nie wpisał tu ornitologii do nauki zakazanej :) A moze cos miłego sie wykluje albo wyfrunie :) Jak to sie mówi... nie uprzedajmy faktów :)

Alien.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No żesz... Alien.. Nie podpuszczaj Nowego... Ptaki szybko odlatują stąd przez HW słowem zadziobane :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bedę juz podpuszczAŁ, zreszta zapomniaŁEM o gramtyce :) A to karalne :)

Przepraszam za off topic 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Poznaniaku. Powiedz jeszcze czego szukasz na drodze, którą obrałeś.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oooo jaki śliczny ptaszek  :klaszcze:

Pozdrawiam :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co to za zabawa bez zony, zmienilem to wiec i od dzis jestesmy tu razem. A i zdjecie wkoncu zmienilem, to w odpowiedz na prosby o wrzutke zdjec z moim ptakiem.

Wiec prosze oto moje ptaszki. Wiecej w swoim czasie.

Pozdrawiamy!!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...