Skocz do zawartości
rumcajs69xxl

skarpety dla rogacza

Rekomendowane odpowiedzi

drogie Hotki, wy macie swoje łańcuszki, a ja znalazłem skarpety dla rogacza :)

drogie Hotki, wy macie swoje łańcuszki, a ja znalazłem skarpety dla rogacza :) - niestety fotka nie zapisała się

A jak takowe wyglądają i na której nodze ?? ;)

drogie Hotki, wy macie swoje łańcuszki, a ja znalazłem skarpety dla rogacza :) - niestety fotka nie zapisała się

nie tylko skarpety - są nawet elementy wyposażenia domu

body_collecte — kopia.pdf

post-314-0-01931100-1480550482_thumb.jpg

post-314-0-65402500-1480550637_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, tak teraz pomyślałem ... może mój znajomy nie manifestuje że jest myśliwym, tylko że żona poluje ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co powiecie na taki gadżet?

To chyba dobry sposób żeby przekazać mężowi bez słów "kochanie chcesz czy nie ale zostaniesz wkrótce rogaczem" :)

post-9592-1480622924,9974_thumb.jpg

post-9592-1480623103,18_thumb.jpg

post-9592-1480623106,6867_thumb.jpg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba dobry sposób żeby przekazać mężowi bez słów "kochanie chcesz czy nie ale zostaniesz wkrótce rogaczem" :)

Zabawne ze 99% ludzi uzna ze jest zapalonym mysliwym a 1 % zażartuje że rogaczem a zbaranieje na odpowiedź "tak oczywiscie" ;))

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To doskonały prezent dla rogacza.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To doskonały prezent dla rogacza.

W sumie to sam chciałbym taki dostać :).

Niestety dostępny chyba tyko na jebaju lub amajzonie (szukać po Bamboo Stag Wooden) więc drogie Hotki śpieszcie się z zamówieniami żeby do gwiazdki doszło.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo możliwe, że natchnąłeś kilka HW. Aż brakuje w tytule wątku słowa "prezent".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko te skarpety rumcajsa ... :). Może administracja coś zmieni. A może ufunduje taki prezent najbardziej zasłużonemu rogaczowi [emoji14]

Najlepiej komplet: zegarek w sparpecie. Już widzę las rąk :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...