Skocz do zawartości
Milenka_tv

Jaki jest wasz wymarzony ogier dla ukochanej żonki ?

Rekomendowane odpowiedzi

To ja poproszę alfę i omegę w jednym :lach:

Aki! Uważaj bo to jakiś składak ze szrotu będzie :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw trzeba przejść poligon doświadczalny Aki, aby potem było łatwo, lekko i przyjemnie :-P

Ale za to z jakim potencjałem kreatywności... ;)

Tu się zgodzę:) Byle tylko dało się docisnąć w czasie jazdy...:) I takie doświadzczone, sprawdzone są najlepsze :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wylgąd nie ma znaczenia. Najlepszy byłby pomysłowy i otwarty na fantazje. Mężczyzna tryskający nie tylko obficie nasieniem ale też pomysłami. Żeby nie tylko odgrywał z nami scenki, ale też sam nas zaskakiwał i wyzwalał coraz to nowsze i inne emocje. Nie stroniący od kontrastów: łagodność, ostrość, klasa, wulgarność, poniżenie, delikatność ...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Arendt89

Przede wszystkim taki, który by pasował zonie :) oczywiście kulturalny, z klasą, ale tego pisać nie muszę właściwie, bo zona innego by nie wybrała :P

Ja bym chciał, żeby umiał ją rozpalić do tego stopnia, żeby była gotowa oddać mu się w seksie całkowicie. Żeby nieraz zatęskniła za seksem z nim i żeby rozbudzał ją do czerwoności i sprawiał, żeby w łóżku z nim ona zaskakiwała samą siebie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Albo naiwny uczniak, może i prawiczek, którego owinie sobie wokół palca.

Albo - przeciwnie - starszy od niej, ustawiony, doświadczony, kulturalny i super-przystojny facet.

Albo jakiś nasz wspólny znajomy, dzięki któremu zostałbym psychicznie upokorzony.

Albo przypadkowo napotkany gość, z którym zrobi to w kiblu i którego już nigdy nie spotka.

Albo czarnoskóry, który by ją... zapłodnił. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wylgąd nie ma znaczenia. Najlepszy byłby pomysłowy i otwarty na fantazje. Mężczyzna tryskający nie tylko obficie nasieniem ale też pomysłami. Żeby nie tylko odgrywał z nami scenki, ale też sam nas zaskakiwał i wyzwalał coraz to nowsze i inne emocje. Nie stroniący od kontrastów: łagodność, ostrość, klasa, wulgarność, poniżenie, delikatność ...

Świetnie to przedstawiłeś.  Jest mały kłopot: takich kochanków niewielu.  Nawet uwzględniając brak wymagań co do wyglądu.  Co zresztą jest złudzeniem: wymagania jednak się ma. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam nie wiem, nie myślałem o tym z tego względu, że to moja druga połówka miałaby wybierać co, z kim, kiedy i jak... Ale... myślę że z czarnym byłoby na pewno "inaczej" 
Z innej beczki-ciekawie by było, być uległym w związku cuckold, kiedy nasza Pani, miałaby Pana/Mastera :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wylgąd nie ma znaczenia. Najlepszy byłby pomysłowy i otwarty na fantazje. Mężczyzna

właśnie chciałam się oburzyć na (brak) wygląd tego samochodu, zanim dotarło, że ktoś wrócił z alfy do samca ;-) gratulacje, niekoniecznie dla mnie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, świetny temat pozwalający zawęzić krąg zainteresowanych ;) ale do rzeczy:

Zewnętrznie oczywiście musi się hotce podobać, czyli szczupły / umięśniony w granicach rozsądku, dbający o swój wygląd, (widać że uprawia sport). Karnacja ciemna, brunet. Z8arost, owłosienie nie przeszkadza jeżeli jest trzymane w ryzach ;). Wiek powiedzmy że +/- 7 lat max. Nie ma co ukrywać rozmiar ma znaczenie, sytuacja jest dodatkowo podniecająca gdy jest większy od męża, ale bez extremów ;) ważne w zadowolaniu hotki jest też aby sprzęt był dosyć prosty. Reszta to spawa umiejętności kochanka, jego wytrzymałości i zgrania, ale powinien być namiętny, dominujący, kreatywny, dobrze jakby miał podobnie jak my bogatą wyobraźnie, lubił mówić o seksie i wymagający aby spełniać i jego fantazje. 

Powyższe jest ważne ale ważniejsze jest aby miał poukładane tak w życiu jak w głowie, wiedział czego chce i jasno to wyrażał, miał czas dla hotki. Najważniejszy oczywiście ma być dla niego seks ale powinien też lubić spędzać z nami fajnie czas, nadawać na tych samych falach, tak aby można było z nim o czymś ciekawym porozmawiać. Musi być otwarty na świat i ludzi, bez kompleksów i frustracji, szczery i rozumiejący na czym polega jego rola w relacji cuckold. To, że bawi się z uległą parą a nie tylko hotką ma go podkręcać a nie zniechęcać lub paraliżować, niezależnie czy rogacz uczestniczy, obserwuje czy akurat wtedy mu nie wolno, jest to częścią zabawy. A przede wszystkim musi rozumieć, że jest to układ, w którym nic nie może być robione na siłę, nie zależnie od tego jak ostro w danej chwili się bawimy.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@,

Jesteście bardzo świadomi świata cuckoldu.

chapeau bas

tym bardziej mnie cieszy, że jesteście Parą z mojego/naszego regionu :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...