Skocz do zawartości
Milenka_tv

Jaki jest wasz wymarzony ogier dla ukochanej żonki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Niechybnie właściciel tira.

Z całą pewnością większy i droższy od przeciętnych aut ale czy lepszy?

Chociaż po namyśle to posiada wygodne duże łóżko z tyłu szoferki, więc chyba lepszy. Może o to chodziło? :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w miarę normalny znaczy wcale nie die caprio ani koniecznie nicolas cage

Nicolas Cage teraz wygląda tak:

cage-casa.jpg

Nie żebym coś miał do starszych panów z siwą bródką, co to to nie. Ale chodzi o to, że nazwisko nie spowoduje, że ktoś nie zestarzeje się, nie obwiśnie mu brzuch i nie zwiotczeją wszystkie mięśnie. Czas płynie, również dla Nicolasa Cage.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo jestem ciekawa jakie macie w tym temacie preferencje. Zacznę od siebie. Chciała bym aby kochanek mojej hotki był przystojnym, zadbanym, zrównoważonym facetem. Najlepiej żonaty, posiadający i kochający swoją rodzinę, ale w związku ze swoimi potrzebami seksualnymi poszukujący (legalnej) kochanki. Dobrze by było aby jego żona oczywiście o wszystkim wiedziała ( taka rogatka ) i akceptowała to. Było by miło, żeby był jeszcze choć w pewnym stopniu bi.

Jakbym o sobie czytal

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

..a może to troska o Hotkę, żeby jeździła w dużym bezpiecznym aucie???  

a może to rogacz blachara, w końcu fetysze nie podlegają ograniczeniom ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre auto w męskim świecie jest poniekąd synonimem niezależności - ja bym raczej szedł w tym kierunku :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeee tam, nawet całkiem małe i niepozorne auto pozwala na niezależność.

No chyba, że musi być aż tak niezależny, że jak zapragnie przeprowadzki, to musi mieć taką możliwość - własnym autem i w środku nocy. ;) No to już wtedy faktycznie pozostaje ciężarówka. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre auto, dobry zegarek, dobra zapalniczka. To takie gadżety faceta, który wie co kupić, by mu dobrze służyło. A przy okazji przyciągało wzrok.

Kobieta ma dobre kosmetyki, wygodne szpilki, praktyczną torebkę.

Każda z "pci" ma swoje instrumentarium służące ale i wyglądające.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre auto, dobry zegarek, dobra zapalniczka. To takie gadżety faceta, który wie co kupić, by mu dobrze służyło. A przy okazji przyciągało wzrok. Kobieta ma dobre kosmetyki, wygodne szpilki, praktyczną torebkę. Każda z "pci" ma swoje instrumentarium służące ale i wyglądające.

Łysy ... weź noooo.... upaliłeś się czy coooo? :facepalm:

a jak z ust płyną idiotyczne wypowiedzi... do tego obleśna rządza a nie delikatna chęć uwiedzenia wypływa z oczu to choćby był najprzystojniejszym i jedynym na wyspie bezludnej to nie ma szans.... ludzkość wyginie (kontrowersyjne w zk, ale ładnie brzmi) ... hłe hłe

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dla mojej żony chciałbym aby kochanek był dobrze obdarzony.młodszy najlepiej 25-35 lat ,sprawny technicznie(aby korzeń go nie zawodził)-16-20 cm ,z sporą średnicą przyrodzenia.Aby był żonaty dzieciaty ,ale aby miał czas na 3-4 razy w miesiącu na seks z moją żona- aby moja żona była jedyną kochanka bulla. Wygląd w sumie niema znaczenia - wystarczy ,że będzie zadbany ,czysty ,pachnący . Ważne jest aby był miły i komunikatywny a wtedy moja żona bardzo chętnie nogi rozłoży przed takim kochankiem.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znam

no jak nie, ja zawsze piszę, że mam 25, góra 30 lat ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...