Skocz do zawartości
Milenka_tv

Jaki jest wasz wymarzony ogier dla ukochanej żonki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo jestem ciekawa jakie macie w tym temacie preferencje. Zacznę od siebie. Chciała bym aby kochanek mojej hotki był przystojnym, zadbanym, zrównoważonym facetem. Najlepiej żonaty, posiadający i kochający swoją rodzinę, ale w związku ze swoimi potrzebami seksualnymi poszukujący (legalnej) kochanki. Dobrze by było aby jego żona oczywiście o wszystkim wiedziała ( taka rogatka ) i akceptowała to. Było by miło, żeby był jeszcze choć w pewnym stopniu bi.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Milenko, w zasadzie spelnialbym Twoje wymagania opisane w poscie, tylko nie mieszkam w Poznaniu  :splashface: . Serdecznie pozdrawiam Ciebie i Twoja zonke. Milego weekendu  :->

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

murzyn kulturysta z wielkim dlugim i grubym, prostym, smacznym kutasem, którego wytrysk wypełnia butelke 0,5 litra.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

murzyn kulturysta z wielkim dlugim i grubym, prostym, smacznym kutasem, którego wytrysk wypełnia butelke 0,5 litra.

Otóż to! Z moja kochaną mamy to samo. Też marzy nam się umieśniony murzyn z dużym czarnym kutasem :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w miarę normalny znaczy wcale nie die caprio ani koniecznie nicolas cage raczej spokojny kuluralny nie wulgarny zdecydowany i napalony najlepiej dobrze obdażony nie musi być czarnoskury no co miałó być wymarzony to sobie marzę który ma cheć skońzyć bezgumki w raju czyli pełne zaufanie itp. Dobra starczy tych marzeń.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Milenka... szkoda, że Poznań tak daleko...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pisac wszystkie typy?? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Milenka... szkoda, że Poznań tak daleko...

Jeden z najbardziej wk... tekstów! :lach:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dobre pytanie bo poruszające pewien problem. :dobre:  Otóż interesujące nawet dla nas samych jest nie jaki ale dlaczego taki… A to dlaczego jest taki a nie inny stanowi projekcję zarówno pragnień :oops:  jak i oczekiwanego komfortu.

W naszym przypadku czasem wyobrażamy sobie z Aneczką, jaki miałby być ten najbardziej pożądany.  Przy czym  zarówno kochanek na jeden raz :doggystyle: jak i taki na dłużej :* .

A ponieważ pytanie skierowane jest do rogaczy, odpowiem więc ja a w zasadzie obrazuje to także jej oczekiwania.  Mnie i moją żonę dzieli nie tylko spora różnica ale i różnica charakterów oraz co ciekawe diametralna różnica upodobań tak diametralna, że czasem zastanawiamy się jak to jest możliwe, że jesteśmy razem. Tym bardziej że nie jestem w typie mężczyzn którzy się jej podobają czy robią na niej wrażenie.  No i do tego dochodzi  obustronna świadomość od jakiegoś (dłuższego)czasu, że jej potrzeby nie są zaspakajane :sex1: (moje zresztą też :evil: ), ale wiemy jak to zrobić i oboje to akceptujemy i chcemy tego.

Otóż idealny kochanek dla Aneczki jest mężczyzną w wieku ok. 30-45 lat ponieważ mężczyznę w tym wieku oceniamy na ukształtowanego emocjonalnie. Najchętniej żonaty. Musi być wysoki, min 180 cm, ponieważ ja jestem niewiele wyższy (większy) od Niej (nie chce przy mnie chodzić w butach na obcasach a wygląda w nich ślicznie). Zbudowany w miarę poprawnie (bez brzuszka). Lubiący rocka którego ona lubi a ja nie znoszę. Elegancki i dobrze ubrany, posiadający lepszy i większy samochód ode mnie - co nie przeszkodzi czerpać mi przyjemności z finansowania ich (naszych jeżeli Ona wyrazi na to wolę) wspólnych spotkań. i musi się przy nim dobrze czuć. Oczywiście musi mieć większego członka niż ja i dobrą kondycję - co nie jest taki trudne :oops: I oczywiście to "coś" co tworzy "chemię" i motylki w brzuchu - dla niej - podniecające upokorzenie dla mnie . 

Od pewnego czasu jest w otoczeniu Aneczki jej dawny znajomy, który idealnie pasuje na takiego wybrańca...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

posiadający lepszy i większy samochód ode mnie

Niechybnie właściciel tira. ;)

Sorry, nie mogłam się powstrzymać. :D

Ale już serio zapytam - skąd powyższe wymaganie?

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...