Skocz do zawartości
Zouza

Propozycje

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie już niewiele zaskakuje. ;) Propozycje typu "nasikaj (a niekiedy nie tylko to) na mnie" już mnie nie zaskakują.

Ale zaskoczona byłam niedawną propozycją pana, który chciał lizać nam stopy w czasie seksu. Nie chciał niczego innego.

Masz rację sikanie i coś jeszcze,to lajcik ;)

Co do lizania stóp,to ja też lubię :wstyd:Inne części ciała kobiety też lubię lizać :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie to jednak wszystko zaskakuje... Nie jestem oburzona, ale japa mi się otwiera jak czytam niektóre rzeczy.

Jak dotąd najdziwniejsza propozycja wyszła ze strony mojego męża i okazała się być bardzo miła w skutkach ;) Czego, z resztą, świadkami jesteście od ponad roku ;)

Btw żeby nie było, nie jestem ani pruderyjna, ani zamknięta na urozmaicenia, ale niektóre akcje poprostu zwyczajnie nie mieszczą mi się w głowie. Jeszcze ten żółty deszczyk jakoś bym zdzierżyła jakby komuś baaardzo zależało, a najlepiej żeby to było od razu pod prysznicem... Ale akcje mocniejsze mogą u mnie jedynie w szybki sposób wywołać wymioty, a napewno nie podniecenie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz rację sikanie i coś jeszcze,to lajcik ;)

Co do lizania stóp,to ja też lubię :wstyd:Inne części ciała kobiety też lubię lizać :)

Nie lajcik, przynajmniej nie dla mnie. Jak ktoś lubi - proszę bardzo. Mnie nie kręci. Ale po wielu takich propozycjach po prostu już mnie przestało dziwić.

Piorunie, chciałbyś tylko lizać stopy (kobiety i faceta) i ograniczyć się wyłącznie do tego??? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do nas chciał Pan z Wrocławia przyjechać jedynie by pooglądać nas dwoje a potem poszarpać mi pończochy:P

Dziwne dla nas też są propozycje panów którzy chcą zająć się moim Deagostiino, chociaż wszędzie piszemy że nas to nie interesuje.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorunie, chciałbyś tylko lizać stopy (kobiety i faceta) i ograniczyć się wyłącznie do tego??? :)

Zaraz zaraz,a dlaczego mam lizać akurat męskie stopy ;)

Wiesz,czasami liże stopki żony i sprawia mi to wielką przyjemność,oczywiście bez seksu.

Czy jestem pojechany :) Pewnie taaaaak ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorunie, chciałbyś tylko lizać stopy (kobiety i faceta) i ograniczyć się wyłącznie do tego??? ;)

Zaraz zaraz,a dlaczego mam lizać akurat męskie stopy :)

Wiesz,czasami liże stopki żony i sprawia mi to wielką przyjemność,oczywiście bez seksu.

Czy jestem pojechany :) Pewnie taaaaak ;)

No przecież mówiłam, że NASZE stopy. :)

Propozycje od panów dla panów mnie nie dziwią, ale rozumiem, że zdeklarowanego hetero, który jasno to określa, mogą irytować. Rwanie pończoch (itd.) też nie, bardziej fakt, że facet chce wyłącznie tego od Chanel. :)

O panu, który chciał spijać krew miesiączkową już chyba kiedyś mówiłam. O panu chcącym przebijania sutków chyba też?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O panu, który chciał spijać krew miesiączkową już chyba kiedyś mówiłam.

Mówiłaś,to ten Pan Drakula :)

O panu chcącym przebijania sutków chyba też?

Nie :) Może dlatego,że to ja nim byłem :);)

Propozycje od panów dla panów mnie nie dziwią, ale rozumiem, że zdeklarowanego hetero, który jasno to określa, mogą irytować.

I słusznie,że nie dziwią ;) Przed chwilą w Panoramie dowiedziałem się,że homoseksualizm,to nie choroba :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorunie, tu nie ma śmiechu. ;) Pewna pani trafiła do szpitala w ciężkim stanie. Chyba było jej wstyd się przyznać, więc oskarżyła kochanka o gwałt. W końcu przyznała, że to na jej życzenie. Niestety nie pamiętam już jak to się skończyło, ale pewnie facetowi nie było do śmiechu. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuza--mam koleżankę,która pracuje jako pielęgniarka i opowiadała mi,że na izbę przyjęć trafił gość,który się "nadział" na wibrator i nie mógł go sam wyjąć :)

No po prostu sam mu wszedł w dupę ;)

Drugi przypadek,gościu rozciął sobie kakaowe oczko nożem,podobno potknął się i nadział na nóż :->

Nie wspomnę już o siniakach na tyłku i cycach ;) Do jednego przypadku się przyznaje i maczałem w tym palce :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...